發新話題

[影片] 【信長影片】刺客與秒殺@Kin.

[Close]
引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-7-9 19:25 發表
屎片
你甘樣串人 唔岩嫁
只不過系啲普通鏡頭 插地大下技+300既人黎完全見5到咩叫秒殺
人地信長岩返生,未到位接技就話人垃圾信,真系恥
仲有你認為抽我呢啲甘既實力既人 令你上位d 開心d 就繼續抽

放下所有,與世無爭,隱姓埋名,留點回憶就夠了。

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:33 發表
好心你啦,成熟d啦

人地插你,你一係用實力去作出反應,一係就咪鬼理。

人地口賤又要學人咩

Vicious circle
關你咩事,我口賤我事,我只系話佢聽,想繼續抽就慢慢
用實力去作出反應?同佢3分?定想我出片證明我有幾勁?我唔會曬時間去證明,懂我的人不必解釋

引用:
原帖由 屠殺黃加進 於 2013-7-9 19:36 發表

一開始已講明中二 FF
咁仲想點 或者Combo大哥可以解釋
信長之野望 f13.2B入面點先系完美既秒殺 ...
唔好同我裝友善,

我最憎人虛偽,街場既你把口點樣,相信大家心中知

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:45 發表
用fraps錄片,錄完就用剪接影片程式如Sony Vegas Pro、威力導演之類作後期。

跟住輸出影片,再upload上Youtube即可。
講就易,做就難

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:52 發表
講起我就燥,本身幾個月前出到片,點知又壞電腦。

OK,再整過,到整左80%,又壞電腦,仲要冇哂d Data。

依加又冇哂replay,又要由0開始,冇哂心機。 ...
我夠洗左3次機冇曬d RP
你又點睇

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:56 發表
有咩所謂,你場場rp都用得黎整片
個個rp一個shot咋嘛,好易有rp啦
如果系個個整得,我神早出左片啦
如果1個1shot 2036都未有片

發新話題