發新話題

傻仔十三,自己入來喇,睇下你自己嘎品行

[Close]
霸氣團? 468? 想當年我挑你地機 11/22/33 都唔知淆左去邊到抱頭痛哭 就算到今時今日 挑多你地1次 我諗你地都唔會接架啦 然後又走去唔知邊到咬毛巾  死垃圾屠街場扮神手 洗洗睡吧 仲有你張圖 根本只係疑似2個人係到9up 話唔定係同一個人黎 再者 又證明到d咩 我9up我讓你半個鐘先出英都50到你都得啦

我代表我個團同你班垃能霸氣團打團戰33啊
能做埋黎 PLZ
我好想見識你地既西利之處

引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-8 20:36 發表
想當年我挑你機個陣你都抱頭痛哭
繼續裝             最近先比我炒完50@@@@

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-8 23:44 發表
你地話圖系假噶,我都無得解釋。
另可信其有,不可信其無。
走場?對唔住我,我地唔識寫呢2個字。
無得個講字,請附上實圖。
你滴話我滴肥唔起就掛機?
咁可以問牛奶糖,羅展距地,卑距地壓場有掛到機?
講野之前,請拿出證據先系到講. ...
要人比證據 好啦而家拎到張你地既走場圖出黎 之後又賴網吧廢機 你講晒啦

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 02:45 發表
首先,你地可以唔信,信唔新由得你地,post就post出來,你滴唔信可以當廢圖.信都無用,又對你我都無影響.
其次,請睇33樓噶回覆,如果你想試噶,我都可以帶你去.卑你知道乜野叫極品電腦.
加上來來去去就得呢2張圖? post來pos ...
洗泉已經證明到你地既無品行為 相信呢件事都係因為你地扮神手要洗泉搵自信扮勁引起

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 10:55 發表
唔係憤怒,只打滅號又乜用?就算打都要穩個等級相近的先來挑11喇.
要你滴AC有乜用,輸咗大不了再創過一個新AC.用下腦喇,
我可以開468噶AC來開post啊,加上係468叫我幫距代言.
ps:誠邀面對面火影11,賭真金白銀,唔賭AC. ...
無錯呀 要你個17LVAC又有乜用 不如玩大D啦 而家我地團挑你地團33 輸左果邊要比晒全團人既AC對方 點?既然你地個垃圾團既人講到你地既團長咁勁 應該都信得過佢架啦 玩唔玩?.? 玩錢無意思 玩面子先好玩 打機打到你玩錢 得啖笑 唔敢玩既 玩輸左果邊解團都可以 我地團排名都同你地差唔多 夠相近啦掛

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 12:43 發表
但積分差好遠,你話玩錢無意思?定系你無錢啊?
送錢卑你滴洗都唔要,又話得啖笑,抽水都有個限度啦
打33可以,等你穩多滴高lv人士提高積分再講
我地未批到團版姐  比起錢 我想睇你地垃圾霸氣團點樣無面多d

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:01 發表
你可以親身來嘗試一下,你可以問你基友wing,我呢頭無乜好網吧,全部都廢噶。
加上張圖耐到都唔知道幾時。仲拿出來講。有本事拿呢一年走場圖來post ...
我唔理幾耐 你有走就係有走

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:21 發表
系咁之前走幾多次啊,浪漫哥。
肯定多到數唔曬,但是為何你滴post來post去都系得呢2張呢?唔明
又唔係我post你 你搞清楚先啦 證據就算少 只要可以指出你走場就已經足夠

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:13 發表
點解沒批到啊?記錄唔好?
咁樣贏錢又贏面喔,一舉兩得。為何你又唔接呢?系到狂抽水.
件事又唔關你事。博曬懵系到抽水
咁你就要問d管理員啦 係紀錄唔好就連團都唔比開啦0.0傻仔 同你私下11贏你錢同面都只係私底下姐 而家我要你係全vlan火影區咁多人面前當眾無面 明不 同埋你個少少錢 洗貪?.? 走場就賴網吧廢 你係咁有錢同人打又無錢去間好d既網吧?

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:27 發表
天使bb算系老玩家,你可以問天使bb,我滴團有無洗過距泉。通常有人輸梗都要串人,先會卑人洗,呢滴唔系品行問題?
引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 02:45 發表
首先,你地可以唔信,信唔新由得你地,post就post出來,你滴唔信可以當廢圖.信都無用,又對你我都無影響.
其次,請睇33樓噶回覆,如果你想試噶,我都可以帶你去.卑你知道乜野叫極品電腦.
加上來來去去就得呢2張圖? post來post去就得呢2張?唔係好多走場圖乜?post曬出來最好喇.
第三,係你滴傻仔十三,卑我滴洗一次,泉就開post怪得我滴?果盤我同468都壓曬場,你滴個傻仔十三就係城到等gg,裝都沒合好,點爆?爆慢少少就系到嘈,話我滴垃圾,唔爆城,係距把口賤先洗距泉.一個手掌打唔響啊.
第四,就如上面所說,係你嘀傻仔十三先撩我滴先,話垃圾又係距先,開post又係距先,究竟係邊個沒長大呢?卑人打難道唔還擊?自己問清楚你的傻仔十三喇
第五,一個手掌係打唔響噶,人不犯我,嘀我嘀都唔犯人. 名呢就用咗好耐,都唔會打算轉,企得正唔怕人講.
最後,賭錢係犯法,咁警察係唔係要係馬會投注站捉人啊,加上我滴係私底下賭噶,係唔會犯法.
你可以去問懂得法律的人.
請你搞清楚時序 係你地無品洗人泉先 人地先嘈 係你自己講架 唔好話我屈你

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:35 發表
唔系喔,可以post上來啊,輸咗一樣都系無面啊,睇你都無睇清楚之前的回覆,都話呢頭都無好網吧,有錢就可以穩到好網吧?
你的基友wing今年考DSE先無時間管理火影區.
可以穩返距比你開啊 ...
你覺得輸團無面d定輸錢無面d?
引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-9 13:27 發表
其實 深水步有好多網吧架喎 點解要個間? 黃金網絡城玩火影我相信唔會有問題
仲有黃金對面個間IONE又得
遠小小搭20的士去旺角道海洋 又得 VLAN網吧得左

搞到我一開始以係你錦上路or東涌入面TIM > ...
引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-9 13:40 發表
高登電腦商場地庫。元洲街 與x州街交界  
你轉個角就有間ione  個頭點會冇好網吧0.0

發新話題