發新話題

70殺..算多嗎?

[Close]
引用:
原帖由 極死●朽木 於 2011-12-11 02:05 發表
人地200殺
邊個 人地 點樣 200殺 ? 我想睇200殺多D^^

引用:
原帖由 軒仔 於 2011-12-13 17:40 發表
[quote]原帖由 SE7EN水 於 2011-12-13 17:18 發表

http://www.ipve.com/bbs/plugin.php?identifier=vLan&module=vlan_team&team=25442
http://www.ipve.com/bbs/pl ...
除左25仔之外
真係唔係幾明  <<<?      難聽既說話 我唔想講  你自己識講如果 假設 冇證據你講咁Q多野做乜啊? 就算係假設都拎少少實質既野出黎講啦  ,乜都如果 如果  就憑你一句 [如果] 就污辱人 話人25仔?

引用:
原帖由 軒仔 於 2011-12-13 19:55 發表
我係同話我污辱人個個人講的
就算係都只算辱罵
何來污辱
話人唔識假設
自己也差不多
好心你講野就指名道姓 睇你講野 真係費神 表達能力差
仲有 有邊個第1個回貼 唔係 你所講既 "你無端端係到嘈,我真係r哂頭" ? 回貼話你就係嘈?講句野都唔得呀?
"就算係都只算辱罵
何來污辱" 仲有呢句  依加你仲要咬文嚼字?  仲有如果唔係因為你呢個態度 我唔會回貼話你
  "最後我為上邊既事講對唔住
等大家有下台階
因為我唔想有罵戰
我都講左啦
你係咪都要講呢" 呢句你又唔指名道姓 雖然我又唔知道你話緊邊個 如果你係想同我講既話  
我唔需要你留下台階俾我  你自己態度差 怨誰?  我要講既就係咁多 冇野好再講落去 罵戰我都唔想有 就算你理解唔到既話 我都唔會再回POST

引用:
原帖由 軒仔 於 2011-12-14 13:14 發表
你話我污辱人呀大佬姐係屈我呀
你明唔明呀
係人都激氣啦,下話
你未搞清楚人地既意思
就亂咁開口話人污辱人?
--------------------------------------
「表達能力差」??
每一個人都有自己既文法
你以為個個都用你個套 ...
誤會你啊? 你自己果套人地睇唔明 你就明正言順怪人? 依加咁明顯知你唔合常理 就唔洗同你咁好禮貌講咁多  你唔假設咁多野米乜事都冇囉 你自己話人地25仔 米又係屈人 你依加有咩資格講 話人屈你啊  罵人果D 你又唔紅字? 你紅字意思在那裡^^ 想表達比人睇D乜啊? 扮受害者啊你? 你自己話要下台階 都比埋你啦 想拎尾釆啊依加?

發新話題