發新話題

中2玩絕信=手殘?技術低?

[Close]

中2玩絕信=手殘?技術低?

我唔玩正信因為速度慢.岩岩陪fd玩場正信.咁大個仔玩正信次數10次唔夠a_a我殺全場最高a_a死數又小.
我玩中2玩絕信a_a佢地話玩絕信個d係手殘.抽到勁英就屈哂機.上泉信長玩哂.
真係多傻仔@@絕信技術都可以有.我中2玩絕信都俾人串t_t我話俾幾十段gg佐佐成正/信長/上泉個d英既rp比佢佢又唔敢@@
絕信速度快.時間又小d a_a好玩d
有絕信玩家平反@@?
e個問題應該係抱怨區定e到講-.-如果抱怨同我講-.-我delpost-.-唔想再唔知情扣分-.-

引用:
原帖由 FMy.はそう 於 2012-1-15 16:12 發表
正信好玩過絕信,個人認為
我係嬲-.-佢話玩絕信=手殘.冇技術既人先會玩-.-絕信都可以有技術

回復 12# 的帖子

你自己小心你fd-.-係佢食你本禁言-.-睇左rp.佢仲要扮好心俾番你...佢人品好極有限

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-1-16 18:52 發表

佢地兩個都係我fd
我供佢6本禁言企溫泉又點話
你FD-.-真係好人品-.-成場由頭到尾-.-指指點點-.-又狂講粗口-.-仲要拎糖本禁言扮冇拎到.仲扮好心話買番本比佢-,-
點解你會同佢做FD-.-佢D品真係....

引用:
原帖由 Σmριrε.絕 於 2012-1-17 18:02 發表

我都係佢fd 爆嘈又如果 如果係比神手指指點點係一件好事囉 但係比班垃圾都不如的玩家我掛機算  只要自己做得好 洗鬼理佢地做咩事咩佢指指點點係佢問題 佢汁你野可以放上vlan 佢爆嘈 你可以唔理佢/串番佢 比我就會唔 ...
sor.睇唔出佢個場點神手.唔係汁我.放左上vlan好耐.

引用:
原帖由 .mL 於 2012-1-17 23:35 發表
你回復似抱怨
不知不覺離題~.~

發新話題