發新話題

街場3分叫人供裝+自認黑社團

[Close]

街場3分叫人供裝+自認黑社團

話說 我團員岩岩打街場無啦啦比人串垃圾暗黑跟住右招暗黑3分

咀炮人物: 浩彥 4lv

弟1場3分:暗黑羸左3:1 當中仲問 暗黑有沒跟人,佢更自認自己是和記<<我不知是什麼啦
弟2場3分:暗黑羸左3:1 勁好笑 叫2個fd供裝比自己(有圖)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

鬼叫人地叫2個fd入場食花生扮路人扮裝咩

引用:
原帖由 戰狼一百 於 2012-4-9 04:41 發表
暗黑..你自己都成日走埸啦   理下你自己先把啦....
說新暗黑?我都無咩點走場.....
只係有時-6屠走人

引用:
原帖由 reddieko 於 2012-4-9 04:48 發表
和記..我PCCW
問你咩單位會唔會係問咩連線公司呀?
仲有未打前問暗黑有沒跟人~咁你自己念下呢個''和記''咩意思啦

引用:
原帖由 amztc79765 於 2012-4-9 10:20 發表
邊有和記+? 佢係唔係傻佬泥 和記 係 pccw泥 = = 仲有 香港黑社會得4個 老新 14 和x和 仲有係 水x  佢咩都唔知 真係唉 up個和記出泥= =
下- -你係咪唔識野??....
和X和=和記
老新=新記
14=林把=number
水防=老防

而上呢D係簡稱...

果場3分中一直有炮戰,加上唔係只得''和記''呢個對話!
佢未開波前一直問緊暗黑有沒跟人!無就跟佢等踢人對話,可惜入場係唔計系rp上!

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 12:38 發表

如果唔係之前你地互炮..你/佢有點會OR有時間同你/佢打3分呀...
2個人打一場交,刀要2個人仙可以成事,"果場3分中一直有炮戰"
大家互炮先會令事件陷入困局/膠着局面
唔通佢炮你,你又要炮番佢,小不忍則亂大謀,
你唔忍 ...
其實好多事,都係人地見到暗黑就點都係炮左我地垃圾前垃圾後,先會有炮戰姐
咁如果人地連場都玩就炮你全團垃圾你會點做呢??難道你真係一個喜愛平和的人?

對於信長炮戰我已多次退出~
但好多謝你教識我忍讓
THX!

忍一時風平浪靜退一步海闊天空
炮總要兩個陣營先有得打,所以錯並不是一個人,而是所有參與炮ga人
+1同意

其實呢,大家都知暗黑臭架啦!
SO好多人屈暗黑走場點點點,因為都係佢炮暗黑先會有炮戰個姐

我真係唔想暗黑一路比人9屈,已大家就當晒事實,搞到暗黑臭上加臭!
暗黑心願只係想做番一個平平的街場團姐

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 14:28 發表

空穴來風,事必有因
又唔見人地炮其他團?人地團一日夠有唔知幾多人走場又唔見有人出post?好明顯係你地團出左問題由屠FIVE團同大陸小隊開始暗黑一直以高姿態勝利者示人,不惜踩FIVE團於腳下
由你地團長抽水抽到FIVE團 ...
手先我要澄清下,火新唔=團長!
仲係暗黑係已對FIVE和平,連弟2場FIVE神手戰績都唔放上來,我問團長,FIVE 弟2場可唔可以比我睇,團長就話DEL左N年!
對於暗黑收人確實有問題~因為團長可能太好人,見有人入團,垃唔垃圾都照比入!那我都有少過團長,但係團長跟我說,只想收多D人入來屠下街場!

唔比人用''聖''?因為團長一直各得自己個名太串了,SO叫團員D仔都改番平和少少,什麼暗黑神手,高手呀果D都唔比開了!
仲有,暗黑☣信長 好似聼過,但係好似技術好垃圾右要好炮先踢走左!

but,最近有人入團想用暗黑信長呢個名,咁團長之前右記得呢ac,咪比佢用lo

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-10 16:18 發表

sor我曾係暗黑團員.我有同佢KIN 過RC你地個團長GA分身係火新,如果連你刀唔知就真係可悲~~~~~~
火新只係團長的真人朋友!佢地聼話好似同坐樓!
一定唔會係團長分身,暗黑團長好似玩緊lol= =

只會系暗黑比人招滅團先同出4神出馬,謝

引用:
原帖由 暗黑☣ 於 2012-4-11 14:39 發表

唉,好彩有帶ip4番學姐

咁你支持得我就唔好係咁抽暗黑水啦!

仲有,所有對暗黑唔鋸的就 夠造埋泥啦

對於一d中手團來說,暗黑真係可以好難輸
希望唔好系我開心玩lol的時候,有人招滅啦~
幾十個團招我滅都比暗黑 ...
聖帝,
你岩岩what s講D內容真架?
怪唔得呀嘉唔理你啦- -

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-4-11 17:43 發表
聖帝潛左水??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
似笑,我地團長洗毛潛水咩,只係見到你個8-1仔,
跟本唔直得團長同你講野~

仲要拿來什麼垃圾野出來~

發新話題