發新話題

[閒聊]   #1好歌介紹 -奶粉-_-想我唱您都吾洗咁既(´・_・`)。

[Close]
引用:
原帖由 ★愛不易 於 2012-5-24 19:42 發表
係中午果段時間(D人番哂學 冇咩人上VLAN)
係咁去D POST到留言(每個POST 1次)
應該都做到
會俾人話洗區之後扣$$架 .

引用:
原帖由 ゝ唯世 於 2012-5-24 19:45 發表
有兩日我都拎到
但仲系差你成條街
:-s:-s.
多人陪我chat姐,

引用:
原帖由 ゝ唯世 於 2012-5-24 19:47 發表

太過份可能叫洗架
之前我ah哥fbi好似就系因為咁俾人扣分=.=..

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-5-24 19:49 發表
我一個真心既好朋友都冇 :'( :'(

識左4年都可以因為興趣吾理我:'( :'( :'(

有個係識左4年終於頂吾順佢太自私同無賴,之後吾搵佢玩:'( :'( :'( :'( 人生悲劇 ...
真心fd. 真心知己 .
難搵的 . 有陣好講緣 .
有d人可能吾珍惜 .
又有d人可能一生都吾會遇到 .
但有一定要珍惜 .

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-5-24 19:57 發表
:'( :'( 唉難得有共同興趣既朋友.但一直只係我遷就佢.佢吾會就番我:'( :'( :'( 廢事令自己太辛苦,所以放棄左佢.:'( :'( :'( :'(

花文死開未=.= ...
有陣時 . 朋友吾一定就就會換黎好既結果 .
正如愛情 . 一味得您遷就 佢根本吾會明您真正需要d咩 .

引用:
原帖由 ★愛不易 於 2012-5-24 20:04 發表

小學果D先係真心朋友.....................中學...................拎朋友黎玩
maybe. 睇您點睇既姐 . 
引用:
原帖由 THEMAN 於 2012-5-24 20:05 發表

容我叫你一聲道理俠
引用:
原帖由 ゝ唯世 於 2012-5-24 20:02 發表

又一大道理
:-shaha. thanksssssss .

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-5-24 20:06 發表
所以姨家簡朋友.我吾可以咁快放下介心

吾岩傾既由佢.............

唉.姨家D人好現實好自私阿.....乜都要佢就佢.好過份.
有陣吾系人自私 .
系環境既影響 .
人不為己 . 天G地滅 .
呢戈世界 . 吾系人人都系無私 .
佢地都想有同等既條件對換 .
又正如 . 您中意一戈人 您更系希望您可以同到佢一齊 .
呢戈已經系一戈條件 .

引用:
原帖由 ☆1.29 於 2012-5-24 20:07 發表
sad爆了
日日都冇50金
=.=您自己吾努力爭取吾可以怪人 .

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-5-24 20:08 發表
小學純真友情(多數啦.)

中學.吹水.(豆)吹得大.重色輕友.自私.
小學純友情 系因為未睇清楚呢戈世面 .
中學開始接獲到世界 . 人開始愈黎愈收埋自己 . 吾交出真心 .
因為佢地怕俾人呃 . 怕俾人玩 . 您吾可以怪佢地 .
只能說呢戈世界恐怖罷了.

人愈大發現世界愈恐怖 .
您話緊人改變緊既同時 .
其實您自己都變緊 .
做人 睇開d拉 .
您覺得您真心 但您都有假情假意既時候 .

:-s:-s .
我看透世事sor :-$。.

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-5-24 20:17 發表
咁又係.所以吾岩就算數.講真戈半年來我真係好辛苦=.=番學都格硬同佢食飯..>>>崩潰到吾想見到佢.
其實呢d小小事 .
就下fd我覺得冇問題 .
我明白您出街當然系想有朋友陪 .
但重點在於 . 佢既然吾體諒您 吾代表您要吾體諒佢 .
問心 . 做好自己已經足夠 . 吾需要睇人地點對您 .

做人做好自己本份已經夠 .
您覺得您對佢好 . 咁您又洗乜諗佢對您好吾好?
如果到最後no fd do . 都系佢既損失 .
而且 . 您仲可以知道呢戈fd值吾值得交 .
何樂而不為?

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-5-24 20:21 發表
冇計啦.我付出左但佢都係吾肯付出.!!!

但令我明白到其實我之前對屋企人都係咁.所以姨家對屋企人好左好多
付出 . 吾一定系求回報 .
但 . 我相信好多人都做吾到咁無私 .
但我明您感受 . 您對佢好 . 您當然吾多吾少都想佢對您同等好 .
但呢戈世界吾一定付出就有收獲 .

引用:
原帖由 ★愛不易 於 2012-5-24 20:25 發表
發覺好多字   
唔係好岩傾
呢叫就系傳說中既字海 .

引用:
原帖由 ★愛不易 於 2012-5-24 20:27 發表

算 陪你地打字海
我吾算字海拉=.=
#1都未算我字海既3分一=,=ha.

發新話題