發新話題

呢個時辰

[Close]

呢個時辰

我入真3玩,,見到個人叫做LoSeR小神
/.\係咪我地d 人?

囧???
你係乜水朋友???

我地個名都冇掛住LoSeR
我地連個名都唔係loser
既然你地都要覺得我地2個係無聊,搞大件事
我仲可以做乜?
曾經努力,因時間問題做唔到野,就俾你地炒到上天花板
我同糖都心淡,索性唔理咪算

回復 7# 的帖子

由LoSeR做左冠軍開始
你完全唔同晒
唔再係以前既你
又要搞收人,我同糖一直都唔支持,係你堅持己見,唔理我地,有冇理我地感受?過去就唔再講,廢事你又話我翻舊帳
我就好鍾意以前5個人果隻,起碼都係5個人既事,而家既loser根本唔係我想要既果種
因此我亦冇心搞呢班人,完全唔係路,你既然唔奢求我地返黎,就唔需要再講呢d 說話
老實講,身為一團之長居然唔打理個團,要由其他人打理,憑什麼一直說我們不是
由你話冇時間打理個團果陣你已經無資格話我地,團長居然唔負上責任,而由其他團員負責
你冇時間打理,我俾面你唔話你,而我地冇時間打理你就話我地呢樣果樣
要話人先要想想自己的問題,既然冇時間打理個團索性解團
做乜要人代你處理團務?
由鍵開post 吊我我就已經想講呢句好耐,如果你一直處理loser既團務,我地根本唔需要翻面

回復 10# 的帖子

我以事論事
冇衝動過~~~~

回復 12# 的帖子

都係果句,你乜都唔知就拜託不要插口
唔係插你, 而唔關你既事我勸你盡量不要理
何況我都冇衝動,講出自己見解而已
唔駛做和事佬

那我說一下
所謂團務
不就是約團和約內戰嗎?既然呢2樣都交左俾人做,咁你做d 乜?
就淨係測人,同收人(咪即係玩war3),你唔好同我講睇人技術都要睇得好辛苦,如果係既,我無話可說了^^
團長重要責任係領導?
你有領導過?你對我地2個就一味識話我地經驗不足,從沒教過,這叫領導?
請問何以見得?你連同我地玩都話冇時間,仲話領導?或者你有領導過其他人,那代表了你領導無方
亦代表你未盡你的團長之職
只能領導其中的人,把其中的忘記,我們2個不是沒有努力,只是有人把我們忘記了,或者係嫌我地廢唔想同我地玩
再講,以前點解糖唔肯玩就係因為鍵哥係佢返黎玩果陣話佢廢,一直話佢廢,之後我冇玩一排佢同樣地不斷地話我廢
我請問一下,我地想返黎果陣就受到打擊,無緣無故遭受如此對待
你叫我們如何能夠待下去,你不要一直先入為主,請先看清楚前因後果,不看前因只從後果一直批評
我只能贈你一句"就憑你一知半解,我都唔想解釋咁多"
跟住到頭來,又話我地2個唔肯玩,唔係唔肯而係個心一早被打沉,你不要說我們這樣就輕易放棄
我告訴你,你未試過你不知什麼感受,一隻遊戲都要俾人話廢,在你眼中可能只是覺得佢係玩,
但當到你係當事人你就不會這樣說
我也不想好像問責那樣
只是你一直好像問責般對待我們
你是迫我這樣,如果到頭來你仍然認為你是毫無錯誤,錯的只是我們,那我亦無話可說了
最後贈你一句"你比死神更強悍"

回復 18# 的帖子

既然你唔清楚細節
就拜託關上你的口

另外,算啦小牛子
無謂為左一隻遊戲令到我地既友誼進一步破裂

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-11-8 22:52 發表

請你行開少少,唔關你既事你講咩?

你前面後理就一味睇字 字定係真實情況 為好呢?自己問自己

更話比你聽 loser 可能唔係你想像中既團 我地自己由war3認識既朋友發展下去

牛雖然我同你係 工作 打機 出黎玩既次數最多 ...
   I totally AGREE with u

回復 29# 的帖子

旁觀者清,當局者迷
大概你明白固中道理
當你改變時,你不會知道自己改變了,而旁人就會一清二楚
你回想,這年你有冇好似以前咁我地3個add入 msn 講無聊野?

回復 32# 的帖子

既然你能夠把打機
當作公事般看待
^^你已經成功了

回復 37# 的帖子

老是自以為是的不是我
我有什麼一直自以為是?
反之,自以為是的人是你,你可不能這樣本末倒置啊
你老是以為我有很多看不透
把遊戲當公事般看待的已經是你看不透
既然你話冇得拗咁我就唔講落去
那我就解釋一下我何以會說你自以為是吧
每次討論,每次的勝利者都是你,不論跟任何人(包括死神這難纏的傢伙)
次次你2個係度鬥膠的時候,我都唔知支唔支持你好,給我一種無奈的感覺
這都是你自以為是(或者你唔同意我,但此乃我們看到的事實)這不單單只是我一個人的見解呢
了解你既人不多,識得你耐知你咩為人,你就是那種不能接受挫敗感覺的人
如非到不能屈服的情況下你是不會接受自己是輸家
在朋友方面,everytime u ar winner
我講出黎唔係話要批評你,只係希望你可以接受一下人地既意見
如果你都係唔肯接受,那我跟你亦不須多說了^^

回復 42# 的帖子

你理解錯誤,本末倒置我係指你話我自以為是
唔係你所講既先後次序=.=
你get錯左

回復 45# 的帖子

既然你係都要人講出面
我現在就講出面
你有10個煩,唔關你事,搭乜口?
更正亦唔需要你去更正任何東西
既然你話你冇權更正任何東西,咁你講乜
你連自己都話自己冇權更正
何況我唔係話團務只係得團戰內戰仲有收人測人
唔好係度亂咁講野
我同牛講野,不是跟你說話,請你自重,不然惹來公幹
你講既野我答你我覺得係廢話,唔係佢狗眼看人低
而係你諸事八卦,
贈你一句,事不關己己不勞心

回復 47# 的帖子

回你post都嫌晒氣
你要繼續就請便
我同牛講野,你自己插把口埋黎,人地勸你唔好嘈,你又話自己好有point,
相信自己不無道理,就只是你相信而已,我可看不到有任何道理可言
不過,你要繼續囉彩,我唔阻止你

發新話題