發新話題

插眼的藝術(非教學)

[Close]
根本有小小無謂

樓主又開POST賜教啦

見你啲圖都有五六隻眼插晒點開戰呢請問

唔好同我講拉對面去眼位開戰 人地出先知逼你開戰你插晒你何來再有時間出多一兩隻眼提供視野比全隊?

樓主你咁講法你不如開埋傳送插眼提供視野

我係敵人隻JG 出支先知 前期會笑7你 後期堆人逼你開龍戰ACE埋你

傳送出黎插眼呀笨

你插晒啲眼人地去暗位開你戰你仲邊有眼呀 等比人ACE啦傻仔
人地出左先知清晒你眼你開戰果陣都提供唔到視野啦

我相信佢敵人就算知先開戰都冇時間清你眼啦

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2013-6-13 18:08 發表
3 分鐘十隻
平均3 分鐘1250。
你果場都四十分鐘,計你二十分鐘開始紅眼戰,

20/3=6次買十隻眼

6*1250=7500
------------------------------------------------
你講真定假( 我數學好差) ...
佢打top玩sup mode 我地呢啲凡人係唔會明 已經火星左

引用:
原帖由 RaNd. 於 2013-6-14 11:31 發表
每次有人問樓主係銅幾 佢都會選擇性回答
總結: 樓主一係**侮辱成份**+廢柴 一係就假膠
佢係根本冇回答過聽講佢rank都未打到

引用:
原帖由 spiker 於 2013-6-14 07:01 發表

人地去暗位開你戰,你仲邊有眼呀? 等比人ACE啦傻仔
答︰
.再多的眼都無可能睇晒成張圖,雖然所有玩家都想MH,但係夢想同事實係2回事(除非你可以自由穿梭夢想與事實)。
.至於你問我眼,你好似計漏左我個偵察術BO
. ...
睇下人地比賽死啦

你冇野視打鬼咩 你都識出先知你咁插眼法人地比你快清眼你都收檔

真係前世未比人插過

開名未呀垃圾

引用:
原帖由 spiker 於 2013-6-14 16:10 發表
不如你地Show下你地係點樣插眼啦,一張圖OK
Rank問題︰
你地又話我銅牌仔,又話我Un-rank Boy,我有咩好答,你地繼續問下啦,答唔答就……
插眼係機械式?唔通對面人馬JG插近草?定係咩裝都唔出用黎出晒眼呀 ad都比人殺左啦

得啦 sup得插眼先做到全隊效益?裝做唔到?

sup三裝都有全隊效益 再幫自己加能力/血量 好過你係咁插眼到頭來有啲不必要既浪費

根據樓主回應既態度我深信樓主應該係小學家禽 錯都唔認

引用:
原帖由 武撞 於 2013-6-14 20:41 發表
如果你未打過rank
你都可以show 你ng輸多過贏幾多嫁姐 贏多過書先岩
統計果到會show勝率 樓主好似post過rank圖

不過我求其去鑽石搵個pro sup例如mistake咁入佢個pro file再cut戰績圖唔比名都可以話我打嫁啦

樓主被插到菊花都冇埋已深潛打rank準備上銅四

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2013-7-15 21:30 發表
甘你米姐系打蕃薯囉
樓主心智大約同六歲冇咩分別

引用:
原帖由 spiker 於 2013-7-15 23:04 發表

又不解釋? 咁你的心智低過6歲,係咁
小學生都唔捉字啦 我同#66心智under6歲?何以見得?

引用:
原帖由 【BY2】 於 2013-8-10 23:46 發表
咩區?
unrank點答你姐

發新話題