22 12
發新話題

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

[Close]

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

此更新檔已包括以往所有L4D 之更新.
更新內容:
客戶端

· 對抗模式下增設近身肉搏疲勞指數,玩家揮舞槍托時會在HUD界面下看到一個冷卻時間指示

· Boomer的嘔吐物現能穿透殭屍雜兵群

· 解決了某些環繞音效在提供示警信息方面的問題

· 修正了從Windows Vista系統下退出遊戲所遭遇到的罕見程序崩潰問題

· 修正了完成所有專家級成就卻未能如願獲得的錯誤狀況

服務器端
(略)

Xbox 360版將隨4月21日發佈的「救生包」DLC作上述修正,Valve的計劃是更頻密地改進PC版本,累積到一定程度後打包應用於Xbox 360平台。

為配合SDK開發套件發佈在即,社群服務器現已就緒。兩個平台在這方面唯一的區別就是(多人模式下的)玩家快速匹配問題,將來會有專文探討PC平台的玩家匹配規劃。

公司還時刻關注遊戲更新後的戰局技術統計,比如在確定由誰來扮演更為主動的殭屍方的問題上,現已設定為依照上一輪對陣雙方的比分來決定,得分領先的隊伍被指派扮演倖存者,讓落後方獲得追平比分甚至反超的機會——僅這一個小小的改動就使遊戲打完全局的比率提升了5%。

下載:
IPVE vLan 官方下載點: 暫停下載
Badongo下載點: 點我下載
Ziddu下載點: 點我下載
Rayfile下載點: 點我下載   (需用Raysource 下載)
Rapidshare下載點: 點我下載
Megaupload下載點: 點我下載
FileFront下載點: 點我下載
Sendspace下載點: 點我下載
VSPACE.cc 下載點:點我下載
u-file 下載點(由會員 - hongkane提供):點我下載

下載完放係開左佢黎更新就得了~

引用:
原帖由 卜街專員 於 2009-3-26 16:32 發表
樓主

我由尋晚開始到而家,

入自己server/人地server都好, 條bar到80%就噗返出main menu

我無搞過任何野架.. 會係出左咩事
你用緊咩版本L4D?

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-3-26 18:04 發表
全係傻佬版-_-?
全部都係

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-3-26 18:18 發表
我想問呢個主程式之前駛唔駛更新番以前果D?? 定係呢個程式已經包括哂以前的更新??
已經包晒, 並唔需要下載之前既更新

引用:
原帖由 wade4040 於 2009-3-26 19:19 發表
裝完咩都唔洗整就玩得?
裝完~記得要開番Steam 同vLan 先玩得

引用:
原帖由 zxc5354 於 2009-3-26 19:27 發表
得唔得上傳vspace 因為d link 下載得好慢- -"
已提供, 請到頂post 下載

引用:
原帖由 debe236 於 2009-3-26 19:41 發表

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead
我根本無common\left 4 dead呢兩個files呢
應該點解決?
咁你個left 4 Dead 裝左係邊丫?

..............你未裝l4d?

引用:
原帖由 debe236 於 2009-3-26 19:57 發表

當然裝左…
係唔知點解係無呢兩個files

我之前都係逐個file update
咁你l4d 的資料放左係邊?
我地出既更新係會包晒以往既更新...

回復 56# 的帖子

呢個更新係包埋以往既更新, 費事你地第時想搵番d 更新搵唔到.
搞咩?
下載完之後double click 開啟, 之後扲修正就可以了

引用:
原帖由 xxxxxxxxxx1429 於 2009-3-27 10:31 發表
裝唔到,請問有冇解壓左既檔放出黎?Thanks
你係點樣裝唔到?

回復 93# 的帖子

你係咪未更新好呢?因為更新完入到game 應該係v3790 版本

應該係C:\program files\stream\steamapps\common\left4dead

但係未必個個人一樣~程式會自動搵.

引用:
原帖由 man008 於 2009-3-27 20:43 發表
我開左個exe之後,佢話我安裝路徑不正確
你係唔係自己手動改左?

22 12
發新話題