發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-4-4 15:02 發表
用4890幾錢????????
4890 暫不作提價, 需等星期一價格穩定同貨源穩定先出價

係...因為RAM 價錢上升

引用:
原帖由 aCE. 於 2009-5-4 20:11 發表
呢d game已經係好低要求
基本上 效能全開都頂到=)
除左開到頂=.="玩l4d 可以開到1080p

780G 打機唔弱既~如果以WAR3 同ONLINE GAME 黎講

引用:
原帖由 慢半拍﹏威 於 2009-5-5 19:18 發表
thx............
AMD SET B $3880
INTEL SET B $4550

係...同埋RAM

引用:
原帖由 rick_son 於 2009-5-9 22:01 發表
咁如果加vista幾錢?
vista 咩版本?

引用:
原帖由 BlueRoSe〞a_B 於 2009-5-15 16:34 發表
咁如果有LIST 再去VLAN汁料自己砌
送吾送vLan  VIP 會藉一個
vLan shop 冇存貨...

引用:
原帖由 tomxppsky 於 2009-5-16 11:33 發表
我想問vlan shop 幾點開鋪?
12:00pm-0800pm

引用:
原帖由 tomxppsky 於 2009-5-16 12:17 發表
咁我1:00 到黎比訂要幾耐先囉到部機
如果星期一至五, 要等第二日, 星期6/日既話, 需要等星期一

引用:
原帖由 hsnjdkh 於 2009-5-16 20:45 發表
我想問買set 係咪要去鋪面比$500 訂先,之後就等你地去代理商到購貨然後安裝?

而入數係咪要入數之後打比你地,之後就黎等囉貨?入數前洗唔洗通知你地一聲先? ...
係.

入完之後打比我地, 留低聯絡資料, 確定要邊套機, 之後就等拎機.~

AMD SET B 以上已經可以了

加$630
主機板轉用Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
RAM: A-DATA 1600+/2Gx2 DDR3 1600+ 2GBx2(8-8-8-24)

引用:
原帖由 hsnjdkh 於 2009-5-18 22:15 發表
我想問包唔包裝windows同埋驅動程式?仲想問如果我12點半黎砌機,大約幾多點先有得拎?
+$350 可以有正版Window XP, 會幫你裝埋WINDOW , 驅動程式, 同埋做埋還原系統~

你砌邊套機?

引用:
原帖由 POOR 於 2009-5-19 11:06 發表
我想問黎拎機果陣,有冇得對番d零件

發新話題