發新話題

[知識] 唉...真係人面獸心....

[Close]
為人師表,佢當然係人面獸心,應該嚴懲,但呢單CASE似乎同變態又拉不上太大關係.....

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-5-8 11:51 發表
320次~_~
真係鄧個女仔可憐....
真係好懷疑D數字,唔通每次都有摘低....   我相信做咗咁多次,個女仔同個老師冇感情我都好狐疑...

不過身為老師,呢D行為簡直係令人髮指...

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2009-5-8 14:37 發表
我相信個女仔佢下體已經虧了
你阿媽生你都得啦,你唔知有彈性呢樣嘢嗎...

老師攪學生無論怎樣講都不能開脫.... 仿且個女仔得12,13,....

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2009-5-8 18:04 發表
搞成3百幾次你估玩咩
咁我相信佢想玩感情,不過實情係點,都係得當事人先知...

引用:
原帖由 戰俘 於 2009-5-9 05:34 發表
有沒有看完全文的啊...
是由 04年 1 月 至 06年 12月 沒3年也有2年11個月... 怎麼只有365日...

320次...沒什麼好懷疑
律師嘛... 總能以某些數據上作出分析及"評估" 用來為自己的客戶之用

律師 : 04年~06年 共3年時 ...
呢D數字總教人敏感起來,其實根本無須寫出來,一次已經足以定他的罪.....

引用:
原帖由 ~雷呀~ 於 2009-5-9 08:36 發表
我想問 如果佢日日做唔累咩 同埋d精有無咁多呀
你地D思想總教人搖頭嘆息...

戰俘,老實講,老師都係人,諗吓都唔比就過嚴咗D,但老師自控能力就應該比一般人强,唔係點為人師表...

引用:
原帖由 ★﹑細傑ζ 於 2009-5-9 08:37 發表
兩個都有責任
老師: 人面獸心

學生: 有關係期間唔出聲 而家出黎扮可憐-.-?
個老師無可能320次都強姦 唔信佢唔係自願囉-.-
爽完320次咪算囉 係要捉人去坐監 ...
依家都唔係告佢强姦,係衰十一而已.....

引用:
原帖由 chicky 於 2009-5-9 14:34 發表
無語。。。細細個就咁了。。到時點嫁人啊。
不過老師的而且確害咗個女仔,佢心智都未成熟..... 今次仲咁公開,對個女仔心理及生理影響不少...

發新話題