23 12
發新話題

我依加正式同john道歉(請管理員移除此帖,謝謝)

[Close]

我依加正式同john道歉(請管理員移除此帖,謝謝)

細佬同佢玩左幾場巨魔.都覺得怪怪地,一睇rp.驚見john34哥小地圖會自己找人,之後一直被屈開bug圖,細佬抱怨一直被屈,巨魔個照係要25秒回技?係04:55照我一次,04:46又可以照一次黃?更何況他没照,依種情況止有用外掛
.現付上圖片.rp

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

千島冰冰.朋友幫朋友我好明白.邊個話你知mh係rp到一定睇唔到加???

回復 6# 的帖子

扮唔知?mh有二種.一種係全場開圖.一種係小地圖開圖.你係到扮咩

我開BUG圖?比證據啦!
你地睇下佢,開掛屈我開bug圖

證據確實,無啦啦點會有隻黃,問你自已啦,話我死BUG圖狗,比證據啦.無證無據,屈人呀?

回復 14# 的帖子

算咩?係你地叫我開po.依加叫我算?

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-3-1 23:49 發表
E個區都冇乜人流 邊個會支持你 算吧LA   

系就放系D多人流的區唱衰我地LA  唔驚比人笑GE話

拿. 系就去E個區

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1255

舉報98   同你嘈都哂氣   你甘堅持RP ...
你識jo左九年.你係到嘈咩.你根本對人不對事,你收水啦!有曬證據,你醒下啦,長情哥

無啦啦點會有隻黃呀.求解釋

巨魔個照係要25秒回技?係04:55照我一次,04:46又可以照一次黃?更何況他没照,依種情況止有用外掛

好想問下邊個話你知mh係rp到一定睇唔到,

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-3-2 00:05 發表
  不過能確定的是你果張5系BUG圖黎  同埋 JOHN都冇用到MH  

仲有就算MH都5會系RP到從佢的C野的小地圖睇到全圖

仲有一樣野 其實E張圖本身有D BUG  (聽人講)

試過有1次全場停哂系到 倒數完 ...
依個根本唔係bug.係本身地圖設計問題

引用:
原帖由 john34 於 2013-3-2 00:08 發表
只係仲有BUG圖哥 認為係RP可以睇到MH
反外掛工作 笑死 依家要人教番你個BUG圖哥
你玩魔獸幾耐?我保證我係開正式圖,你唔知巨魔照係25秒回技?係04:55照我一次,04:46又可以照一次黃?更何況你没照,依種情況止有用外掛,偷取地圖資訊,俗稱mh,先會出現,明顯今次佢係小地圖mh,唔係大地圖mh,通常係小地圖mh,不容易被發現,但今次佢被斷正,係因為mh有時會出錯,小地圖資訊被重播系統儲存,所以出現不用照小地圖自動顯示.你連魔獸常識都没,菜單俗稱bug,係經過修改既圖先有,bug唔一定係場主先開到,連魔獸基本常識都没,好難深入解釋比你睇

有得睇有冇被修改過.甘都唔知?況且我有上傳張圖

收水啦你兩個.你識左九年.你係到嘈咩.叫朋友回帖?

bug俗稱菜單.果D唔係bug.係設計上不完善.連魔獸基本常識都没.....

23 12
發新話題