發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]
感謝柏斯大大無私的奉獻XD

引用:
原帖由 hkplayer 於 2015-11-7 16:11 發表
1.有好幾個人系你個ser亂用投票系統,又vs,又vg,又vm,又vk!
2.喪屍(尤其系特感)多到吃不消,殺殺下又死咗!
3.死ser唔緊要,因為系你用sourcemod開場姐!

基於以上原因,本人建議你用non-sourcemod開場,仲有,我剛記得,你 ...
完全係你個人問題同性格問題先令人黑名單你...
唔該你出少句聲當幫忙
人地開唔開ser關你咩事呢
你唔玩仲有大把人入去玩
少你一個大家應該仲開心添

引用:
原帖由 hkplayer 於 2015-11-7 16:11 發表
1.有好幾個人系你個ser亂用投票系統,又vs,又vg,又vm,又vk!
2.喪屍(尤其系特感)多到吃不消,殺殺下又死咗!
3.死ser唔緊要,因為系你用sourcemod開場姐!

基於以上原因,本人建議你用non-sourcemod開場,仲有,我剛記得,你 ...
1. 呢個好明顯係玩家問題 關場主咩事 人地要亂用係人地既事
2. 多屍多特感又如何?而家過唔到咩?定係你個人技術玩唔到呢個ser?咁就唔該你慢慢練!
3. 你夠膽話你開ser唔會斷?咁勁你就開足全年24小時唔好斷

再引用返你一句 你繼續用咁既語氣同態度開post同回覆 就會有人串你一世

引用:
原帖由 hkplayer 於 2015-11-7 19:37 發表
你估你好勁啊!有本事就自己開ser啦!沒本事就走啦!連開二個post!
請問你邊隻眼睇到我話自己好勁呢?
我一直都話自己好廢架 但唔代表我唔識尊重人囉
你係呢度俾版主ban 俾咁多人圍攻
事實已經證明一切

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-9 19:06 發表
柏斯,我見到你講既野,只得一啖笑,無野好講!
首先如果你自己無問題 根本唔會有人咁得閒去踢你走
場主都講過 你唔滿意可以自己開場玩或者唔好係呢個ser玩
無人逼過你

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-18 20:10 發表
1.可否將death strip,escape from malabar同hideout2在U1既map cycle中永久移除!因為在UH才有挑戰性!

2.請把laputa-U1改成laputa-special,另只開last baktun,space jockey等太空戰爭關卡及増至32人!(難度上限及控 ...
柏斯只係義務性質開場
唔好將所有你自己想既野請人地幫你做到
你本人有能力就自己開場整到自己滿意為止

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-15 19:00 發表
既然管唔到咪執左個SER深潛囉!
你有咩資格叫人執左個ser呀
你以為自己係邊個呀...
俾人ban咁多次ac仲可以一點改善都無
小弟真係甘拜下風

發新話題