發新話題

同你地呢d老翻Player玩,整污糟我

[Close]
引用:
原帖由 nldw 於 2009-11-20 21:19 發表
希望版主唔好咁快封住
我食緊花生
最弊版主都係玩老翻呢!

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-20 21:20 發表
哈 我地打咁多字 你E+先回? 唔好去死 傻仔
我打野要有point,唔同你地咁唔理性~

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-20 21:20 發表
樓主呀,比番的d問題係
根據你既概念黎睇
demo唔洗買wo...又係下載既咁又係點呢?
我理解能力低,唔比你表達能力低?
我得個f.3,你又大過我洛,點比得上呢? ...
咪玩啦,DEMO本身就係開放,無版權問題
但一般出既商業遊戲係有!明唔明?

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-11-20 21:22 發表
你自以為是 所講既steamworks game list 根本就係steam個list :O)
唔係囉 你慢慢search下先再講

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-11-20 21:23 發表
我都唔想吊你 我玩緊水掣既game時候你仲打緊j 果時我都係得幾歲大
咁多年都玩老翻? 閣下 犯法多年喎!

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-20 21:24 發表
冇人同你玩呀
我以好奇心態問你之嘛,你又當我玩
好多人陪我玩~

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-20 21:25 發表
死傻仔 快D跳樓死左佢好過喇
我地呃post呃得好爽呀
你條傻仔唔洗搵point喇 尻up有你份!!
可惜你完全無point   失敗

引用:
原帖由 黃仁龍 於 2009-11-20 21:25 發表
http://twinesdr.xanga.com/profile/  樓主個bolg

樓主膠樂個名,iD,個msn
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
千翼  * (UID: 70079)
MSN:     [email protected]

大家用google搵下佢個MS ...
超,搵到呢d好叻咩,夠薑就起我底

好慘,幾年前我都係一個老翻 Player,但我改邪歸正左好耐

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-20 21:28 發表

咁你就喇嘈喇 改邪歸正 收嗲喇你 你自己已經污曬喇 沖涼都救唔返
我已經洗到乾乾淨淨

引用:
原帖由 ivanhoe0523 於 2009-11-20 21:29 發表
唔洗啦,擺上高登搞掂,唔好以為個個都0n9
我要上位啦 ! 鳴呀!

引用:
原帖由 ktp11669 於 2009-11-20 21:30 發表
睇完佢xanga....
用埋xanga黎post 呢d game....
真係電車到無得再電車既電車男~
xanga唔寫得game?

引用:
原帖由 =[Asaki]=鈴 於 2009-11-20 21:30 發表
借問聲 你會唔會 down 歌聽?...會唔會down 戲睇?..
你會唔會 用 bt foxy ?....你會唔會 down 任何一種 應用程式 ?...

你有用過 就=同用老番野無咩分別"..都係一d cd copy 出泥...
老番咁又點 ?...

我買正版的 但睇 ...
好耐無 做非法野

引用:
原帖由 ivanhoe0523 於 2009-11-20 21:30 發表
咁你更加唔需要鬧人
就係想你地快d轉埋正版

引用:
原帖由 ivanhoe0523 於 2009-11-20 21:31 發表
無人睇+白痴姐
慘得過每日300 feedback

發新話題