發新話題

[Left 4 Dead] 招募人比個好名我開團/_\......

[Close]

招募人比個好名我開團/_\......

有無人可以比個好名我開團/_\
    仲有無人可以入我之後開個團呀/_\
        咁有無人可以快d回呢個post呀/_\

招人起vlan 1玩=]有意者,係咁回呢個post la,唔該!!

引用:
原帖由 K.C 於 2009-3-29 14:33 發表
鳳籠
orz,,唔好提個籠字.....惡夢泥..........orz

多謝你地兩個既意見。

有個其他再好d/_\..............~~

引用:
原帖由 金勻 於 2009-3-29 15:28 發表
VicToR招生~~
入泥搞事=.=?

引用:
原帖由 楓葉乂魚 於 2009-3-29 15:17 發表
唔好怪我= ="
睇完兩個名
第一下諗到o既係....
雞"斗"= ="
a_a oh 愈泥愈good 仲有無

引用:
原帖由 金勻 於 2009-3-29 15:33 發表

入黎問下你有冇興趣姐...
明顯唔覺/_\ +無興趣

引用:
原帖由 bbsfull 於 2009-3-29 16:44 發表
叫 kotori | 小鳥﹏。
咩意思=3=?

orz...我想要個又有意思,,又ok 令既名/_\.....麻煩大家

引用:
原帖由 忌廉血滴子 於 2009-3-29 17:21 發表
鳥籠咪得囉。 岩唔岩先
orz/_\.........岩/_\.............岩/_\........

叫反叛軍  /_\好無呢....

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-3-29 20:07 發表

鳥籠依個名你走唔甩了 A_A
ORZ.....做緊啦....睇泥做成世tin=,=

叫Vlan !小鳥

其實我想整合一下 vlan 1 d 團/_\ 有咩團係起vlan 1 不如成個vlan 1搞合併啦/_\成日見個vlan 1 d 團咁散,又多朋友團

如果咁多位vlan 1既朋友 信得過我,,我想搞個全vlan 最大既團 @o@"

咁我都好相信我既 溝通能力同眼光既=]

係咩=.=?咩戲呀 :o

=.=  好想爆粗  罵7你tin 死膠助=,=

引用:
原帖由 Milk.MaN 於 2009-4-2 03:53 發表
膠鳥 飛鳥
小鳥   dogdog鳥

合併無可能      你什麼能力@_@?
廢柴能力=] 多謝晒你d無能意見

發新話題