發新話題

[Counter-Strike] {*WILD/W0LF*}野狼團廣招團員~~

[Close]
`'你又開團???????????
-Nub<3*,;[ x-JaPaN ]

引用:
原帖由 curry54321 於 2009-9-29 18:40 發表
多謝你呀,得閒一齊交流下呀^^
`'同我交流下先`'

引用:
原帖由 curry54321 於 2009-9-30 18:35 發表

唔係呀^^個個叫死鬥^^
`'死鬥有o6咖-,-?

引用:
原帖由 curry54321 於 2009-9-29 19:09 發表

囧~~~傻左?
`'冇傻..交流下`..

引用:
原帖由 Dead_Alive 於 2009-10-1 13:09 發表
哎,失望,我係BHNKC:::eath
你收人就收d有品d既啦
唔夠人打就開wall hacker
比人識破就話:我開外掛既下場
`'開Wall hacker果個叫咩名..?

引用:
原帖由 curry54321 於 2009-9-28 14:26 發表

(如有玩家發現本團團友使用外掛,請提供外掛者之CHEAT圖,IP,OR VLAN名,本團絕不饒恕任何外掛之本團團友)

{*WILD/W0LF*}野狼團宗旨
-老手同新手 ...

敵團: '`F0rEveR*{ x } .:

敵團就打返場好冇呀?!!

`'你自己逼人同你做友團..之後我唔行就話做敵團..
`'我唔知點解一定要友團囉? 做唔到友團就要做敵團呀?咩道理呀..
`'你之前冇啦啦加我團去你友團到我都未同你計啦係米呀..?!敵團

引用:
原帖由 MMMM'1ng 於 2009-10-11 23:29 發表

你e+今樣分明同我地挑機
係咪要我地都加你地做所謂既敵團先安樂?   
你e+今樣分明同我地挑機
`'邊個分明同你地挑機.0.?我唔係幾明..

發新話題