發新話題

強化森蘭丸既建議

[Close]
引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-2 19:04 發表
為免呢到咁冷清, 我就開個頭發表一下我既IDEA LA
係冷門/弱勢英入面, 今次先揀左我既最鍾意玩既森蘭丸

我建議改動既係

1.優化瞬步既延遲

因為好多時都會遇到明明反應得切, 但係閃緊既途中俾人CUT左既情況

2.多 ...
1lv多1支箭應該太勁-.-....改為額外多2支箭 距離300/400/500/600  咁會比較好
另外我覺得大技cd好似耐過頭

引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-2 22:27 發表

嗯...這個也好, BTW弓手本身既射程係600?
或者我唸過 好似寧寧咁用%計, 40%/60%/80%/100%?

至於大技CD,傷害之類 可以微調一下, 不過係順手作個數
同埋大技傷害應唔應該無視魔免OR魔免減一半傷好D呢 ...
|
森蘭丸..無記錯係700距離....其實就算無視魔免都唔會好勁....另外就係暈既最短時間係怎樣?

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-2 23:05 發表

森仔真係主力黎?十    十
                              O
                           ╰-╯

肥左攻速同攻咁onx仲要改強真係玩野
森仔大技變1技咁點解又唔將今川大變1技?

大技真係變左1技既話我想問對面點食兵 ...
人地係即3技換入大技...再加招小技多重箭...唔係換去1技囉-.-

引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-2 23:09 發表

最短一秒._.
其實我想最高個到SET高D, 不過驚會過強
同埋暈既範圍我唸住係中左個英雄既自身範圍200
...1秒咁短咁應該有埋慢啦= =... 唔駛等0.5/1 咁樣就有追殺能力

引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-3 01:05 發表

因為呢招既原意係想人用盡個距離._.
如果係咁 應該學大技多招天生技....會閃去大技暈左既敵人到....咁樣就真係殺到人

發新話題