發新話題

今次信長盃4-入來討論

[Close]
引用:
原帖由 kei123 於 2009-10-25 00:02 發表

利益申請先,我都係針對你無知先出聲,唔係想同星願拉咩關係
你唔係以為就咁講句亂拋書包,弄巧成拙就可以草草帶過勝者為王呢個論點嘛?
事實上,歷史上從來都係勝者一方先係強者,你可以改變呢個顛簸不變既論理咩?
仲有, ...
打擊言論自
神手花b
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

引用:
原帖由 R0ckInDark 於 2009-10-25 02:29 發表
RS 神團

周街高登語言

講左好似威D咁

神團呢點我認同
但如何高登語言法
"Have you seen my bear Tibbers?"

引用:
原帖由 R0ckInDark 於 2009-10-25 17:56 發表

丫係了

為左唔想你又理解錯  
自己上維基search下高登術語啦
團版for 我地自己睇 又關唔關你事?
m群又係  無人逼你去睇
我地私底下用高登術語關你差事?
就算係  你向呢個貼搵句高登術語比我睇  出至Rs‵團既團員口中

引用:
原帖由 R0ckInDark 於 2009-10-25 17:56 發表

丫係了

為左唔想你又理解錯  
自己上維基search下高登術語啦
搜尋結果                                        維基百科,自由的百科全書

在查詢中無結果配合。
您可以新建這個頁面「高登術語」,但應檢查下面的搜索結果,看看是否有相同內容的頁面已被創建。

大人前請先做 資料搜集
你要講個個叫做 香港網路大典

引用:
原帖由 1k5 於 2009-10-25 22:14 發表
高登語言是指什麼
去wiki搵啦
我岩岩搵完先知
高登語言係解
引用:
在查詢中無結果配合。
您可以新建這個頁面「高登術語」,但應檢查下面的搜索結果,看看是否有相同內容的頁面已被創建。

引用:
原帖由 kei123 於 2009-10-25 22:17 發表
唔知,可能d人覺得引用高登語言就好有文化
遲d可能5p語言
香港討論區語言
uwants語言
咦,原來語言都有分論壇
唔知道幾時有IPVE vlan 2900 討論區語言

發新話題