發新話題

復活戰 集中討論區

[Close]
引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2009-10-31 00:52 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
根據龍大尼個post入面所講..「隊伍太多」
會唔會同你所講既「隊伍不足」背道而馳?
請解答
回頭是憤慨 看不到未來

請原諒我理解能力比較差 究竟而家係多左隊伍 定少左隊伍?
回頭是憤慨 看不到未來

咁點解我係msn問三管之一既「小飛豬」 佢比我既答覆同龍大既答覆會有咁大差異?
以我所理解 一個既答覆其中一個原因可以係「新聞稿」..(真係唔覺得有問題?)
另一個原因就比較大眾化 「隊伍問題」
引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-26 19:29 發表
各位參賽者,

經部份參賽者反映, 及 vLan 系統記錄報告, 發現今次比賽代打情況非常嚴重.
現公佈以下團隊被取消參賽資格:

NiF高潮CoOL
搞埋我沖涼
數碼暴龍
金牌豬肉檔
香煙乂
五殤ll

希望各參賽者注 ...
既然參賽資格已被取消 咩因由仲可以投佢地票令佢地「復活」?
如果今次唔強硬d對付請槍問題 威嚴何在?
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-10-31 13:55 發表

個人認為 錯誤一定會有
人誰無錯

寬恕別人並非一件難事[心胸狹窄我相信對其他人也沒好處]

我只能說取消資格復活隊伍 你們可以不投票取消資格的隊伍

名單我們繼續增加 只要你們短消息 給我團隊名稱 我們查證 ...
錯就要認
認左唔改
認黎做乜:s
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-10-31 13:55 發表

個人認為 錯誤一定會有
人誰無錯

寬恕別人並非一件難事[心胸狹窄我相信對其他人也沒好處]

我只能說取消資格復活隊伍 你們可以不投票取消資格的隊伍

名單我們繼續增加 只要你們短消息 給我團隊名稱 我們查證 ...
打多個比喻 運動員食左禁藥都要停賽啦:s
就算全世界都原諒佢 就可以唔洗罰:s?
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 秋仔 於 2009-10-31 14:21 發表
he: 你班傻仔咪慢慢嘈
意見接受,計劃照舊
hahaah
十個珍
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-31 16:02 發表

現時投票活動只作參考資料之用.並不會作準.

也就是投票得高票亦不代表會獲選參加復活戰.

希望你們能夠相信管理員的判斷力並給予時間處理
我就相信你所說的話
事實亦勝於雄辯
結果未出 再爭論也屬無聊
望三管參考過各會員所提出的意見後
可以得出一個令人信服的結果
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 靈.靈.靈 於 2009-10-31 19:03 發表
9唔塔8 講黎講去 你地想贏姐

成斑  戇   9   仔 嘈乜姐
用腦啦 我果隊好似第一回合輸左
回頭是憤慨 看不到未來

發新話題