發新話題

暑假打機組合特平系列

[Close]
我想買3970蚊個個=.="仲有d野想問
第一,我想知玩信長果時雙總加c金加勁多上忍加大炎上加毛利加果心加槍神大技會唔會lag(唔計撞上網)(而個搞笑=.=如果好心可以答=v=)
第二,我想知幾時會送到過黎

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-1 13:47 發表
1. 單機一定唔lag~
2. 你需要送貨??要另加$150
送貨時間,如果你係朝早落訂, 即日夜晚就會送到
如果下午落訂, 需要等第二日夜晚先會送貨
唔該曬,過多兩日一定買(不過唔想玩單機的說...)

頭先黎左落訂lo,不過=.="我唔知上網線知到有得買....,仲有,我屋企而經有部電腦用緊,聽人講話要買個咩野分插器先得,唔知邊到有得買= =有冇人幫到我

我仲要買個果d路由器,唔知咩野牌子好,我屋企係hkbn 100mb 知唔知用邊個牌子可以最好

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-4 10:40 發表
用Zyxel NBG-334W 54G WPS Wireless Router HK$ 270.00
Linksys WRT54G 54G Wireless Router(雙天線設計) HK$ 360.00

support bb100 既router 並唔多...
唔係好明= =我問過人話,我而家要買多個路由器同上網線先可以上到網,咁唔該你幫我計吓幾多錢=.="(唔該你可唔可以唔好用英文= =我唔明,全中文唔該=.=")

唔該曬= =但係我落左訂,今日會送黎/﹏\,只好自己去黃金買囉,bb100係咪用上面果d都夠頂嫁,我聽人講話,如果好平既話,上上吓網都會輕機=.="如果上面既唔夠知援bb100既我唔買住= =(仲有,雙天線同唔雙天線有咩分別,又係會快d?)

喂= =大大,我電腦買左,上網線偷用住我家姐電腦果條先- -但係,war3我dl唔到....唔知係邊到dl...教教我,大大,你係vlan post個個,我dl唔到=囧=

FOXY,下載到啦仲有,路由器果到,我問過對而放面有知識既人,佢話用zyxel p-320,會比你介紹個個仲好,有好多人以為數字高就係好,但唔係,我買個個都係係黃金,260$,而家用緊,^____^

哦,明白曬,但係玩信長網速快好重要=.="

發新話題