23 12
發新話題

[信長之野望] HidE招生(更新至30/03)

[Close]

HidE招生(更新至30/03)

本團(Hide團)現只有4
招生招生

(其實想一齊組街場都可以加來玩)
如有以上條件請加下面RC群,AND你就會以考生身份進入本群。
本團只用RC群連繫
RC:26409847(請記得入完群改番VLAN名,因為群主並不認得你)
註:事關我真係想找穩定4個人,,不多的戰友。所以招的是長期戰友,PLX R團打勿入)
註2: 如果入到群,群主未ONLINE。請留下你的RC在此貼OR PM我。我是會ADD你的

回復 2# 的帖子

謝......

新團隊,,,,,希望招到有心人,,

仍在等待

推推,,已近1個星期沒有收過生了。

回復 30# 的帖子

如果人長上水,,實常招團 但本團只有4人,仍然不太穩定,不敢向你保證長期有團打

引用:
原帖由 〝-★ChF. 於 2014-3-7 23:17 發表
見你每日更新.我就幫下你推啦 見你甘慘
慘又5係幾覺,,只知道現家招生幾困難,所以唯有等。HAHA 等得黎都有你同FUNG同肥料,,等等的人陪ME打住街,,雖然沒團打(因為未組夠人),但打街都5算慘AR。

招生招生,,,落力招生

引用:
原帖由 boyboy456 於 2014-3-11 21:53 發表
是否招人zzzzzzzz12312314
絕對是,你有入過RC群? 我昨晚不得閒,沒有上線RC。未回應到你,但今日可以。
_
引用:
原帖由 -.ˉ丫騎ㄨ 於 2014-3-11 22:03 發表
是否招生?
絕對是,你有入過RC群? 我昨晚不得閒,沒有上線RC。

未回應到你,但今日可以。

引用:
原帖由 可愛小bb=] 於 2014-3-12 00:49 發表
有意有意 考團無任歡迎
嗯,,,有RC嗎? 有就ADD群,,與你認識其實都沒咩考團而言,,只係想玩耐左,日久見人心JE,就知岩5岩KEY,可5可以做長期戰友

引用:
原帖由 可愛小bb=] 於 2014-3-12 11:04 發表
今晚先得閒 今晚add
OKAY,,盡量等,,我怕眼訓,訓著左

最新消息

感恩,,,有幾位人士加入了本群! 。可是,有D人不是經常ON,

引用:
原帖由 可愛小bb=] 於 2014-3-13 10:26 發表
我琴晚9點幾有來過但冇人應
我回覆左你了,,但我今晚沒有空,,後晚就ON

引用:
原帖由 可愛小bb=] 於 2014-3-13 10:26 發表
我琴晚9點幾有來過但冇人應
今晚我成日得閒期待與你玩

引用:
原帖由 haoayou7116 於 2014-3-15 10:51 發表
有意計分交流
嗯,,我地已有4個人,,招多個應該可以與你們交流。招人,招人,但計分交流可能未必得,,友2應該沒咩問題

引用:
原帖由 可愛小bb=] 於 2014-3-15 13:46 發表
好,我都ok,琴晚來左聽到有班人講野完全唔知邊個來
我黎嫁LOR,,個群除左我之外,,得幾個人會講野

23 12
發新話題