發新話題

玩對抗有外掛喔-.-

[Close]
引用:
原帖由 X殺手X 於 2009-9-17 14:21 發表
有時玩到一ㄝ人很怪明明躲很好~他都知道你在那= =
濫死ㄌ~怎躲他ㄇ都知道你在那邊= =
PC狗就那ㄇ多= =
我看要玩對抗去玩360還比較爽~
一堆狗都知道你躲哪= =
就跟CS一樣開透視都知道你躲哪= = ...
即使CS也有腳步聲聽,
何況L4D的喪屍都有特定聲音呢??

看來你應該多練習聽聲

引用:
原帖由 ga1234 於 2009-9-19 09:48 發表
隻怪同你越近越大聲,當聽到好清楚果時就靠經驗估佢地camp邊,
通常都係樓上.這是小弟的打法.
香港太多人冇戴耳機既習慣,

喇叭比較難聽方向,不過都聽到,至於聽到幾多睇你用咩喇叭

引用:
原帖由 wong 於 2009-9-19 14:12 發表
唔講唔得 上次入左個場  一個叫木魚b的人  我hun 冇ctrl  之後佢穿牆追住我黎打 我係到跳黎跳去   個陣安全室 -1  佢追住我黎打  冇聲  我個邊d隊友都話佢係外掛  甘你話我知 一個無聲既hunter  佢可以穿牆 ...
你會吾會一早就比人發現左呢系果度,又或者你太痴埋牆隻手凸左出黎呢?

引用:
原帖由 先射後切 於 2009-9-20 13:54 發表

cs冇外掛,唔好笑死我啦,入d冇admin既場試下,多到你仆街,例tig
仲有,l4d都有外掛的,你試下上網搵下,唔識搵就搵唔到咁姐
台灣人都係人,希望你地唔好罵佢台狗 ...
人地後面有句外掛都係強人GE一種,睇清楚小小先...

================================================

另外,wong無謂執著系呢個問題上

如果你真係想證明佢有用外掛,,

真係,你起碼都要錄左片自己點死法先

其次,仲要多幾個人都話,見到佢係外掛

否則冇人會信你講既野,因為大家都未親眼見過

本人都同佢玩過,佢真係吾多似係外掛,吾通見到我就熄左

發新話題