發新話題

[交流] 實力排行問題

[Close]
海賊王唔一定最勁最強 名黎姐 佢去過人地味去過既地方 有其他人冇既野 又搵到one piece
先比人叫海賊王
四皇一定係七武海前面 佢地冇可能會lose比七武海
雷神同
D.龍可以話係最勁
雷神
佢唔落黎姐 落黎有邊個夠佢打  
幫你排:

龍,雷神艾尼路.海賊王.四皇.世紀老手(首領.青椒 之類既老手),七武海(包括前任).,海軍現任+前上將.過億海賊,劍士.五老星(冇打過,so唔知)

引用:
原帖由 0123456 於 2013-5-28 23:34 發表

你意思係連白胡子 黑胡子都吾夠雷神打? 吾好玩啦你= =
你吾好玩啦 黑胡子夠打就好笑 老爹老啦 醒小小啦大佬

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2013-5-31 09:29 發表

雷神淨係kite都kite死你啦
仲話埋去打佢,你想郁佢喳?佢已經收左你皮(雷神係識心網,而且雷達範圍超大)

所以話雷神係超強就係咁解,明味
講得好=]:lol

引用:
原帖由 0123456 於 2013-5-29 23:31 發表

食左暗暗果實開始 黑胡子已經夠雷神打 佢隻手=海樓石 你自己諗
我真係吾明,點解係要講到雷雷果實無敵咁,霸氣勁小小既都可以打傷佢啦
吾好講白胡子 紅髮都做低佢啦
P.S. 馬爾科都可能可以同佢糾纏= = ...
黑胡子夠唔夠光速快先=[你自己諗
手=海樓石 你快得過光速先算 不整到佢個時都飛左去你後面
黎左二億伏特.放電 你都GG啦
轟雷果實又快又痛 真係可以係無敵咁

引用:
原帖由 ch~ 於 2013-6-2 21:24 發表

其實黑胡子既暗水係可以連光都吸引到
你話光速有咩用?
容乜易一個暗穴捉住左你就玩完啦
醒少少啦
傻豬 醒小小啦
黑胡子反應有無光速咁快
你自己諗下
識小小扮代表

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2013-6-1 16:36 發表

所以你就唔好咁肯定, 白胡子一定做到王

人地黃猿都係光速, 咪又係比雷利捉到
所以話係OP世界光速唔代表D乜, 同時黑暗果實係可以令你既能力消失 ! 係消失
消失左會點 ? 1億既路飛都打唔嬴囉。2檔都冇既路飛姐係

...
人地黃猿係慢慢黎
而雷神係立刻閃過去
而黑暗果實只係掂到黑胡孑隻手先會冇能力
雷神用光速閃過去 都味反應好啦
係咪.?

引用:
原帖由 ch~ 於 2013-6-6 17:47 發表

請重看海賊王
暗水係自動準確吸引果寅能力者
我唔知第二個點講
但係你唔好扭曲我言論
我針對既係果個人話黑胡子反應有無光速咁快
唔係捉唔捉到

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2013-6-6 01:05 發表

唔係快唔快既問題
係你根本想郁佢之前,佢已經搞掂左你,明唔明咩叫kite?

LOL術語啊,中文意思姐係"拉打",有冇玩過ADC啊?

雷神同ADC有咩分別啊,你隻近攻想郁ADC,但係掂都未掂到ADC,就被ADC打死左

咁講你明味? ...
死啦 冇可能唔比個like你

發新話題