25 12
發新話題

比賽: 香煙乂 vs 五殤ll

[Close]
恭喜5殤2隊
**********內容含有sm成份**********

算啦   人地實力有限  

正如七串 vs 香煙滅團戰  打黎都無謂

引用:
原帖由 雞貴定龜貴 於 2009-10-26 15:41 發表

係咪首先吾同你打住 轉個頭請好槍再sm你a”a
佢叫我打滅團戰吾係加佢團長msn

係加國俊msn

你話係咪dd sm

引用:
原帖由 雞貴定龜貴 於 2009-10-26 15:47 發表

可能人地吾系淨系呢場同香煙一齊打比賽  
直頭系香煙團
睇野啦  17樓
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=139053&extra=page%3D1&page=2

143樓 cc

5會人地用你ac呀??

引用:
原帖由 菊花仔 於 2009-10-26 16:10 發表
49:44 [Allies] 愛憶乂小森: 喂
49:45 [Allies] 愛憶乂小森: 輝
49:48 [Allies] 愛憶乂小森: 你d fd幾勁-,
49:49 [All] 香煙乂小木: GG
49:49 [Allies] 牙_輝: 咩
49:52 [Allies] 牙_輝: 咩fd
49:52 [Allies] 香煙乂 ...
香煙已敗

重賽   笑鳥

同你地冇咩分別  

得閒過黎踏幾腳

輸左就甘多野講  嬴左你會出聲 ?

知道你有國俊幫   驚啦

仲吾潛水咩

睇黎香煙第2回止步

國俊你大佬?

你團長可以潛水我吾可以潛?

sor  用左別名參加  第2回都入到

牙輝  番屋企訓啦