29 12
發新話題

[Left 4 Dead] 【已有18團】VLAN中的團 , 請各玩家CAP圖提供資料 (9/4更新)

[Close]

【已有18團】VLAN中的團 , 請各玩家CAP圖提供資料 (9/4更新)

大家發表下,見過d乜團,
若有更多,請提供係vlan邊區會集中有該團的足跡
(提供出現區域,隊名及含有團員的 )
團員也可以發表啊
可以係呢個post總結一下
(其他teamwork與行為等方面,就不作討論了 )

u.b.l , - vlan01
ROSE , 出現地點:不定, 由團長親自提供
u.s , - vlan01
懦夫救星 , - vlan01
HKG , - vlan10,13
Dangerous' , - vlan01
BlacK×! , - vlan01,03,11
A4K, 未有人提供 (本人曾在vlan01見過) A4K 係China四平開既團 有2個係番版其他全部正版黎
動物園, - vlan01
SourceMod插件漢化隊伍, - vlan01,10,13
RISKERS, - vlan01
黑洞作業, - vlan01
LPBIG(懶趴大), - vlan01,02,03,05(台灣),13
*`帥=D..",- vlan01,02,03,13
|nONs-9|, - vlan??
古手羽入 !,- vlan11,13
水果隊, - vlan01,13
DESTINY, 出現地區不定
VicToR‵團, - vlan??
(排名不分先後)

已更新活躍區域,
希望大家繼續提供資料=]

引用:
原帖由 納爾遜。 於 2009-2-15 17:04 發表

我反而好似 Dangerous' 未見過  其他都見到- -""""
由3樓提供, 本人活躍於VLAN01, 曾見到dangerous'場

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-16 17:10 發表

唔係呀ma地勁!? 一唔夠打一係kick走人,一係就關ser架喎
請問有冇例子?

引用:
原帖由 pacolee2008 於 2009-2-16 19:42 發表

+1......我係懦夫救星的人..

上次玩4v4...佢地1唔夠打..全部走灑..
pacolee2008
新手上路

帖子1 積分0 級數9 Lv

多謝提供資料

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-16 21:51 發表
pacolee2008
新手上路

多謝提供資料

想串人都睇清楚D 先NA,樓主
級數代表什麼? 開VLAN時間
本人亦無任何[串]的意思 別隨便分析

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-17 00:36 發表

咁你係到引用佢果d資料係咩意思?
冇意思ge回覆?灌水?
參考發帖數作資料
而且我有引用他的發言,亦已多謝作回覆
(為免這位會員看不到,我已在這引用中以粗體顯示)
請問我該發言真的沒有意思嗎?

這是該會員提供的資料(這字體大小可以嗎??)
引用:
原帖由 pacolee2008 於 2009-2-16 19:42 發表

+1......我係懦夫救星的人..

上次玩4v4...佢地1唔夠打..全部走灑..
這是我感謝該會員提供資料的發言(這字體大小可以嗎??)
引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-2-16 20:19 發表

pacolee2008
新手上路

多謝提供資料

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-17 01:17 發表

咁你引用佢果d資料即係有咩意思,問非所答
不好意思,我應該再次以粗體表示(請問看到嗎?)
引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-2-17 01:02 發表

參考發帖數作資料
而且我有引用他的發言,亦已多謝作回覆
(為免這位會員看不到,我已在這引用中以粗體顯示)
請問我該發言真的沒有意思嗎?

這是該會員提供的資料(這字體大小可以嗎??)

這是我感謝 ...

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-17 00:36 發表

咁你係到引用佢果d資料係咩意思?
冇意思ge回覆?灌水?
問題1與2已經詳細解答了,

不好意思,我確實答漏了你第3題問題
Q:灌水?
A:不是 (我又忘記粗體已編輯)

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-17 01:20 發表
想多謝人,唔係打個名就得na咩 ??
論壇不能引用他的個人資訊?
若然是,我會刪除

引用:
原帖由 RRCC 於 2009-2-17 07:23 發表
@.@a 路過的

不過想給樓主一個提示

如果想達成樓主你 收集活躍中的團 的目標

建議注意用詞及口氣

反問法使用不當,不但不能達到 原有作用

只會使
a) 討論繼續離開原有主題
b) 玩家/用家不再看此帖
c) 封帖

提 ...
您說得對
我被其他發言影響了這post的真正目的
絕對重視您的意見

言歸正傳:
希望大家繼續提供團隊資料,別作其他討論

離題了,離題了

請回歸主題內容,
其他內容請自行開主題

引用:
原帖由 wontbboy 於 2009-2-18 20:55 發表
同DANGEROUS同救星玩最多~佢地都無咩野~
反而同好多無團人玩就係咁話人地廢呀~屎呀~**侮辱成份**多
不過玩咁耐都係覺得DANGERUOS強D~救星多人~但好多新入團既就麻麻地~
UBL有一兩個人好火爆就真既~~第1次同積奇玩都 ...
不如回歸主題ar
提供出現區域,隊名即可. ..
關於實力,作戰方面. ..請另行新帖
謝謝合作

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2009-2-18 23:24 發表
ROSE團

出現地點:不定
實力:E
作戰能力:E
合作性:E
粗口:SSS
三級:SSS
無聊爛GAG:SSS

呢個係我作為ROSE團團長可以提供比你地既資料
多謝ROSE團團長提供資料

引用:
原帖由 decoya 於 2009-2-19 17:19 發表
不活躍的團:A4K,動物園....
請問有更多資料提供嗎?

29 12
發新話題