發新話題

[Counter-Strike] |HkSkY| team 收男/女&本團技術員,,,多多指教(更新至5/9)

[Close]
Disguise# got左啦?
win定lose

樂古唔係有個-6團咩

有咪者亦不能雞仔聲
你地團真的無嗎

引用:
原帖由 chikit94 於 2009-8-18 01:03 發表
算吧..我廢事咁麻煩..我決定用反舊名-3-

能踢的已踢(雞仔聲),,日後會和他們以朋友的關係來玩
你態度幾好
唔似|HkSkY|團長

入本團總伺服,,向榮譽團主/團長/副團說明,,並會進行數埸test..基本上能夠KO我們其一已很大機會能夠入團(十分簡單 )
E個sosad

上次我做pd團tester
有5條友黎test
結果?
有4個外掛
有1個on 9

引用:
原帖由 chikit94 於 2009-8-18 13:06 發表
向所有vlan玩家說:::本團總伺服有(先進)的防外掛 ,,請大家放心
先進?
上次我係一個steam ser見到3個明顯到hihi 既外掛係到
vac 都防唔到
唔通你果個防外掛 係勁過vac 既防外掛?_?

引用:
原帖由 chikit94 於 2009-8-18 13:42 發表
本人不能夠保證100%防到..係我諗80%-90%能夠防應該問題不大..就算防唔到..如果有懷疑外掛..伺服將會投票是否ban那位玩家
無可能 80%-90%
頂多40%

lck 好有品 :lol

引用:
原帖由 chikit94 於 2009-8-18 00:36 發表
本團決定改革,改革前=舊團..改革後=新團..我chikit94已榮升團長,!雖然本團大小事務是由我跟進,但是最高權力還
是本團的榮譽團長一[ kai To! ]

同過本團GOT5的貴團,例如Disguise#,aP等等也知道舊團的實力很垃圾!所以 ...
禁雞仔聲?_?
榮譽團長:|HkSkY|*kai To
這個不就是雞仔聲

引用:
原帖由 chikit94 於 2009-8-29 16:01 發表
多謝幫本團推POST!
呃post 叫幫團推post?

其實 你地可唔可以
狂叫人加油呢
如果 個個團 都加油 都幾呃post 嫁wo

發新話題