發新話題

新!L4D1地圖L4D地圖在L4D2玩!!(連L4D1人物model)已更新Add-on DL link

[Close]
最後,要下載l4d2的add-on(必要)
下載完放在Left 4 Dead\left4dead2\內即可~
add-on係.....

樓主而家玩緊.....
快D返來呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

開唔到個網.....點dwon

第一部分 : 地圖       (必要)
呢到

個網同我down緊?

引用:
原帖由 Icey0812 於 2010-1-2 18:01 發表
如修改版
去到入面會有

按"airportl4d2.7z"即可下載死亡機場
按" bloodharvestday_v3.zip"即可下載嗜血豐收

記住解壓檔案 , 要放的是vpk檔案
咁呢到都係得3個場.......

引用:
原帖由 莫加 於 2010-1-2 19:34 發表

佢就係傳說中ge武器店老板
一睇就知係PC版未出,但聽講XBOX出左的人

好慢呀...
點解load速咁慢,又唔見我down其他檔去到60k咁慢,個檔有問題架?

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-2 22:00 發表
add-on 真係慢到-.-
不如樓主up個seed啦- -
還有D down-link下唔到!!!!!!!

個add-on檔係唔係叫
[L4D1_2_VPK_Official.rar.td]

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-3 15:24 發表
extract吾到pak_02_000.vpk -.-
其實同呢個檔有什麼關係???我冇理過....
PS:我已經用到了!!(未整好add-on)
好懷念的Zoey呀!

引用:
原帖由 [Hk]-[DeViL]豪 於 2010-1-3 15:52 發表
Add-on是解決大部分在L4D1及非官方圖有紫黑格仔的情怳
裝左仲系有自動幫我打格仔a_a
我都係,所以重裝add-on緊

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-3 15:58 發表
hero你解壓到pak02_000 - -?
其實係什麼來的....

我知了!!!!!!!!!!!!我解壓到pak02_00X.......!!!!!!!!

參觀

八戍靡切弁亥肘

發新話題