發新話題

嚴重投訴[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式既adm同佢d 朋友

[Close]

嚴重投訴[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式既adm同佢d 朋友

好好地玩場。個adm次次想作反比我手快殺左就話我9殺。
佢d fd仲離譜。偷槍殺佢就話9殺。

岩先我專登守係槍房秘道外面。見到成班人去偷槍。用支m4掃完死哂。就話我9殺

明顯到用支白痴槍射我幾槍。同我傻既咁。殺左佢又話9殺

個adm 叫咩cos。同佢d fd互幫。

原本玩ct有時殺錯人。都難免。

但係佢地係唔係都屈我9殺。

個adm一味聽哂佢地講。係唔係都處死先。

殺完我就話咁錯制炸。之後自己死番好似當無事咁。

[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式個高級管理員cos。

無品到人地simon細聲左小小。就同班fd狂係度**不良詞語**佢。又搞投票殺個simon。又搞埋哂d標題鬧個simon

之後就處死埋個simon。入左咁多個監獄服。未見過d 管理員可以咁做野。

我潛左去玩其他監獄場。

場場唔見有呢種情況出現。

你話你無偷槍。

個simon死正係你地面前。個個好似見到金咁。衝過去汁支槍。

我做ct既應唔應射?

之後人地殺你都係咁狂講9殺。

唔係得我自己一個。

同你班人講明點解殺你地。

完全係唔聽人講野。

一味講9殺9殺

我想問。你地講唔講得出我係ser到講左d咩。

起碼一句都好。

自己唔係adm。就叫自己個adm fd黎處死我。

話我9殺你地。講明哂比你地聽。

咁叻仔你地又唔做ct?

對面ct比你殺左。一味話對面個simon係傻既。好快殺到

我過去做ct。比我殺左就一味係度講9殺。

唔通紅杉哥d我殺錯人?

你唔係紅杉自己跑去 死左simon既槍位到。

我唔殺你等幾時?

搵日你自己做ct試下。

比人無啦啦話9殺係咩感受。

家陣我精神有問題入你ser殺你d人?

我投訴你。因為adm連原因都未清楚處死左。

處死完可以話"咁錯制炸吊"。

你班fd一味係度炮轟我。

你地班友狂洗頻話9殺。我講完又講點解殺你地。無人去聽。

有人就識話我係度洗頻好煩。你地班人可唔可以唔好嘈聽人講野?

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 19:03 發表
我潛左去玩其他監獄場。

場場唔見有呢種情況出現。

你話你無偷槍。

個simon死正係你地面前。個個好似見到金咁。衝過去汁支槍。

我做ct既應唔應射?

之後人地殺你都係咁狂講9殺。

唔係得我自己一個。

同你班人 ...
唔通我打咁多野出黎認我有9殺??

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 20:44 發表
玻璃房出面既tr無對你作出任何攻擊性行為
但你就殺晒佢地

喱種行為唔算9殺算咩???

你用喱種心態黎玩做ct
我諗你唔洗15分鐘就被BAN了
我玩咁多場監獄就係得你哥場係度一直屈我9殺。處死我。

唔通你想講係我人有問題?

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 22:31 發表
直接D黎講係你唔識玩監獄模式

個simon死左,tr走佬,

係玻璃房附近個d你就殺晒

咁樣見住你9殺都可以唔出聲ge

我諗個個唔係人黎

再者我見唔到有任何人對你有任何既攻擊性行為

係玻璃房出面個d你只係見人殺而已

...
simon未死前。

殺simon條友已經衝左出黎。

攻擊simon前。其他人已經跟攻擊者衝哂出黎。

如果要嚴格黎做。我可以殺哂全部出黎既人。

因為佢地違反左simon指令。

係simon未死哥刻佢地已經離開左。

只有少數人係度定格。

去汁槍條友。根本係第二個衝出黎。

就算佢唔係去偷槍。我都有權殺佢。

你呢位所謂既adm 。你認為哥陣時你係度睇緊我?

我一殺完違反指令條友。即時衝到秘道等偷槍既殺

adm個fd就狂係度話我9殺。
哥條友話我9殺都算。

無啦啦又多幾個係槍房比我殺既人。狂講9殺

你地d羊群效應都幾強下。

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-3 17:09 發表
我見到既完全係令一回事
因為你所見到既根本係你fd講出黎既幻想情況。

你試下係睇我既第一人稱就明。

不過你自己睇又睇唔清楚。

你話你自己睇到既情況係另一回事。

咁你做咩到處問人我岩先咩事。咩事9殺

定係你恩想同行為上已經認同你d fd。係我9殺佢地。

adm唔係好似你咁做。

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-3 22:46 發表
第1.sorry我一入黎去就係用第1人稱見住你9殺
第2.我冇問過任何admin你咩事9殺
第3.我係第1個見你你9殺既人,係我第1個同admin講你9殺
第4.我唔係''欣賞'',係你跟本就係到9殺緊

仲有,如果真係你所講咁樣,
有一個人帶 ...
小朋友你真的不明白我講咩?

simon指令有效期間內。達反指令可殺。

simon死後指令才失效。但未死前條友已經行左。

唔係我9吹。條友最快出黎先去槍房哥邊先。

比我快一步殺左就話我9殺

哥場我都唔記得ADM係觀察者定玩緊。

不過你係睇住我既。你都可以判斷係9殺。

咁你真係要去驗下眼同埋驗下個腦。

引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-5-4 22:50 發表

根本判斷唔到邊個講真邊個講假,一個又話simon未死前殺左tr,一個就話simon死後先殺tr。
事實得當事人知道。
問題係個adm一味聽哂佢地d朋友仔講。

就係識判斷人地9殺。

你話嬲唔嬲?

9殺哥幾次都同佢地講左唔小心。仲自殺埋

唔係9殺就夾硬屈我9殺都得。

最抵死係明明得一個人話9殺。

突然又多左成堆人講9殺

一味係度洗頻。

個adm識得處死我之外無其他野做。

發新話題