發新話題

平帝既集合貼,有關平帝既野請係度討論,入面包含平帝既影片

[Close]
引用:
原帖由 細Lin-3- 於 2009-6-12 14:48 發表

自己整既下台階,安唔安全先?
點自己整既下台階啊

你地小俊唔通會無聊,跟平帝去整人個ser~~

引用:
原帖由 No'1 於 2009-6-12 14:48 發表

xd斷章取義~~真像星島既作風xd

引用:
原帖由 細Lin-3- 於 2009-6-12 14:51 發表

點解你可以將唔同既野放埋一齊講咁西利@o@!!佩服佩服!
原帖由 saiik_111 於 2009-6-12 14:45 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1116055&ptid=135896][/url]
小俊先冇咁無聊-_____-"
嗯~~明白,清楚知道他的想法了,早啲講小俊先冇咁無聊<--已經表明晒他唔會咁做啦係咪?

講野直啲吧....嘥咁多字都係等你地呢一個回覆~~

-----------

咁到底小俊會否無聊呢??

引用:
原帖由 細Lin-3- 於 2009-6-12 14:54 發表

我答你,小俊係一個好lun無聊既人,我被tk唔少,so?
xd按道理無聊既人都有所為有所不為既~~

咁到底既問題係你地小俊會否去整人個ser???  <---這個重點黎嫁,一定要應呀
引用:
原帖由 saiik_111 於 2009-6-12 14:55 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1116078&ptid=135896][/url]
好似講到咩都關小俊事咁既a"a?
平帝提小俊嘛~~所以咪會講到他呢~~

引用:
原帖由 calvin_1984 於 2009-6-12 14:55 發表

其實成段野都係假設性比喻黎道突顯你講一套做一套你睇唔明我唔怪你,你可以同得平帝辯論噤多場你都同佢都差唔多lv..... 你自已睇返我之前回果個post同哩個post自已get下喇

「其實平帝講野巳經好9唔答8, 682你地又可 ...
我地可以點唔”顛”法>??<

他改完名進682既ser,一路咁搗亂,一路都係咁樣,天天如是,

我地可以怎樣??ban都ban唔到,怎樣辦???告訴我~

引用:
原帖由 細Lin-3- 於 2009-6-12 14:57 發表

我唔識亦唔想整下台階,唔識答sor/ . \
咁到底既問題係你地小俊會否去整人個ser???   <--這個問題你認為係整下台階??

上了台邊會咁容易落台吖,請你會覆下我紅字既問題,討論咁耐,重點係呢一度,請回覆.

引用:
原帖由 saiik_111 於 2009-6-12 15:00 發表

你禁封吾到佢咖咩-_-?我見有人可以封人吾知幾多分中既=_="
ban 名 ban唔到~~改名再黎~kick完再進,天天如是,真係好煩,假如好像這樣”狗錢”下去,

沒完沒了.

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-12 15:01 發表
嗯 同條友講得多 唔通你地都變左咁a_a? 廢話少講啦
解決方法 唔好再搞個ser囉
因為這一些人便要唔好開ser?講唔通個道理wo,你說到好像”怕這個世界有罪犯,唔好出街啦,咁咪得lo”

引用:
原帖由 細Lin-3- 於 2009-6-12 15:02 發表

你咁叻..人地講一句就俾位自己下台...我點敢答你問題^^"...
呢一個你地唔回應~?對你地唔太好炸wo....整人ser呢種惡行不道德大家都知道,

你地唔澄清,是否支持這種惡行,對你地隊伍的聲譽可能有損,同埋昨天你地隊伍有一位話你地團d人支持平帝平帝這種惡行,是否可有其事?

說這個的叫xxxxx屠殺者,他仲話到時(當夜8點)會叫埋你地隊伍話得事既出黎講番啲野,

到了最後都沒有人出黎講番啲野lo......

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-6-12 15:04 發表

拉埋我落水??
我咁得閒不如去搵d有意思既野做唔好?
得閒陪佢地膠?   用下腦啦你 好唔好? 我要整佢ser洗偷偷摸摸?  如果要整佢地個ser我做得會認囉唔該
我人格系l4d識我既都知啦 ...
有啲野真係估你唔到既~~有啲人有技術,沒有品德添啦,係咪?

依家你回應了你件事,到你團隊個xxxxx屠殺者件事了,他說你地隊伍支持平帝做這惡行wo...

呢一個有晒證據錄低晒,想睇既問我攞~~
引用:
原帖由 細Lin-3- 於 2009-6-12 15:11 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1116120&ptid=135896][/url]

原來到呢一刻,你都覺得關我地事o.0  己經唔需要講,我收聲了
你地隊伍既人親自講既野都唔信得過?

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-6-12 15:11 發表

steam 要改個名有幾難?
是是但但一個路人改xxxxx乜乜都可以入埋我地數?
咁你咪應該澄清該人(屠殺者)是否你隊員,當時是否有在682ser講呢啲野~~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-6-12 15:12 發表
講左有理性=.= 都話我冇答到條問題

問自己都知道咩叫有理性 隨口問自己 會吾會甘得閒去搞

當然話吾會

成日追求係 答案入面再搵一個答案 答個個都吾好受

為免 成日再受到呢d 猜測

咪答有理性  吾答有同無

...
你所講既問題小俊已回覆了,確認他不會無聊跟平帝整人ser~
引用:
原帖由 細Lin-3- 於 2009-6-12 15:14 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1116126&ptid=135896][/url]

見你拎呢個黎解釋,我只可以話,無知者無罪,我怪錯你@o@
xd大家咁話啦~~

引用:
原帖由 682 於 2009-6-12 15:14 發表

你咁講我地冇得好講架啦,改名真係好簡單,但係佢係唔係真,真係冇人知囉
真係天知地知同佢知
仲有話得事既人知,係咪他們隊伍既隊員點會唔知呢~~?

引用:
原帖由 saiik_111 於 2009-6-12 15:15 發表

咁多反港女既人係道.你可以分得清邊個打邊個咩?
連一個叫員工同會員既人名都可以分吾清,
就覺得小俊入左泥你地場道聽你地係道講野..
咁你又知個個支持平帝既人又關我地事a"a?
xxxxx屠殺者佢講既野可以代表到d咩野..?
真 ...
嗯咁你應該早講,xxxxx屠殺者不代表xxxxx隊伍講野,

咁咪掂lo~~,唔緊要,學呀lin講,無知者無罪~~澄清番咪好lo~~

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-12 15:18 發表
算la 咪講搞唔搞ser 係你地係咁煩 係咁講關於平帝既事
平帝既事講既野係關於小俊既隊伍嘛~~唔係點會拿小俊出黎講呢~?

發新話題