發新話題

VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

[Close]

VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

最近更新內容 11/8/2010

1. 更新為2031
2. 地圖某些路段經過修改 , 以增加特感可攻擊地點
    (eg. 教區(The Parish) 第2關更改為必需經過中間花園才能通過)

以上更新為測試階段 正在完善中 .....

必注事項

1. 任何時間閒置60秒會被系統轉往觀眾   觀眾30秒後踢除
2. 請等待所有人連接完成後再開始遊戲
    連接完成後會倒數30秒期間人類無敵 , 特感不能出生以及安全門不可開啟
3 關卡中Keyman為隨機 只有keyman才可以開啟安全門 (限制跑online 提高合作性)
4.修改尾關高分先做怪(自動)

插件類
1.滑鼠右鍵可更換特感 限時為3秒(((( 尾關不設換怪 ))))
2.R鍵可於鬼魂模式下飛行
3. Tank燃燒後有少量加速效果
    尾關會出現兩輪 ; 首輪為12000血 第二輪為 10000及2000
    逃生時兩隻3000

4.m60所有地圖隨機出現(350粒子彈 不可上彈)
5. 新娘Witch可於所有地圖出現 受驚後會召喚屍群(普通Witch不能)
6. 安全室只提供7包1電 , 8粒藥丸及 2 把近武(隨機)
   請玩家自行拾取

特色
每關均有Tank出現(血量12000) , 如都心第1關 / 大雨逃跑的關卡(血量8000)
另外由於是高對伺服器
每人每關只有一個藥包(補血量為99) 請盡量於黑白狀態才使用 以達至最佳效果
沿途的藥包處已改為藥丸
為使兩隊鬥爭更激烈 , 較低分隊伍得到較多物資(地圖自動隨機放置)

未開放功能
1.Tank 死亡才可開啟安全門

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-4-24 09:28 發表
玩得8V8,D人會學技術咩...十個九都係貪佢可以尻沖是旦玩
無話多唔多餘既  100得1個睇我都唔介意
也許多人場比人認定係9玩  教學就放左係到  睇唔睇控制唔到

唔好意思 c1m4臨時有野要做  所以關左場

引用:
原帖由 hihi456789 於 2010-5-19 07:05 發表

唯一一個電壓器!? 揸電果個有D慘 成場都要食藥
等陣試下呢種模式好唔好玩先
點會呢@_@   成隊人需要互相幫助   幫紅血呢個係l4d正常常識@_@所以唔洗擔心呢個問題

回復 52# 的帖子

唔好意思@_@   有個post為[VS01](2018) 最新版Warcraft3系統瘋狂高對插件

係2個ser黎   唔一樣既,.....

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-21 02:33 發表
3 關卡中Keyman為隨機 只有keyman才可以開啟安全門 (限制跑online 提高合作性)
咁如果死左點算@_@?
死亡或退出會自動從新抽過
都係防止一d人玩跑 唔理人  (除非距甘好運係keyman )

你地2條友係甘洗版係咪癡q左線  

引用:
原帖由 hihi456789 於 2010-6-22 12:21 發表
請問筆大會唔會更新2023
下星期一會更新   應該係2024

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-6-26 06:35 發表

估錯了 , 官方的確有公佈更新 , 但更新版本仍保留 2.0.2.3 .

新聞來源 : http://store.steampowered.com/news/3990/
1. 最近2023的更新較以往重要 ,
    並不像2019 - 2022 般約略更新Mutations ,

更新2023以後也出現了一個問題
    (eg. 已更新2023不能降板本至2023以下板本)
    經商討後決定更新至 2023 / 2024 (if have)
    將於 下星期一 (亦即28/6) 更新為最新板本

無論咩版本   下星期一都會更新最新版本

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-8-9 16:31 發表
依幾日2026 都冇場既 係咪又更新左ar?
係丫 更新左2031幾日啦

回復 171# 的帖子

更新左2031  但係少開左   無以前24小時   仲要唔係成日開   

發新話題