發新話題

[Left 4 Dead] *SuRviVoR♂團.現正招生

[Close]
支持..個團好勁ga...專打戰役...不過勁極都係打專家=))..進步係會..不過進步會有限..如果你覺得你腦殘就快入啦!!!
不合格都收..咁做乜要做測試??..唔通永遠都係c同c打..a同a打..??

又叫人鍾意就挑機..又話等有機會先..唔知個機會率會唔會比中六合彩ge機會大d呢??..定係你地秘密練緊a??..唔想到時冇面..打機je...放心..邊有人串你...一串你你就關post....

我唔suggest你將打機ge玩家比喻為一個打手 圍住人.就=有惡意..?唔怪之得會有64事件啦..就係d學生圍左天安門,,所以被當為有惡意??我開唔開帖挑機..難道又關你事呢??你又話我咁回覆唔知乜意思..你自己話自己唔明白我ge意思..咁你又回覆我ge回覆??..唔明就問..如果我講一句..d人就唔入...係ge話我轉頭發帖叫d人唔好打機..比心機溫書啦..如果樓主覺得我真係串77...真係唔好意思..每個人觀點與角度不同..我唔認為咁就叫串77..
為左避免有其他人唔小心對號入座..alexyipmc2004<<同你講的..

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-8 22:31 發表

首先,suggestion呢D野都係個人觀點上既野,唔想再作討論=]
第二,你係度講64要小心,因為呢個網有大陸人同台灣人上到,到時你俾某D人見到,咁就廢事煩啦,下話
第三,你開帖挑人機唔關我事,但你串77,我就想發表下我對你回 ...
首先,串77呢d野都係個人觀點上既野,咁你一開始又要對我回覆有意見?點解你永遠都自相予盾?你一句唔想再討論.想就咁落台?=)
第二,我係問..咁樣d學生係咪有惡意,我相信我係回覆中冇表明自己對64事件ge立場,剩係引用一條問題問你je.
第三,你驚d大陸人係到煩,咁你怕我煩..你一開始又要指名煩我?..點解你永遠都自相予盾?x2(請不要答:kuenkn<<世上大把啦!)
第四,我開帖挑人機唔關你事,當然,我回覆比樓主..我相信都唔關你事.
第五,如何在你的回覆入面找到了你的作風??我勸你都係唔好係跟唔跟同抄唔抄e個話題到討論,因為你不是地球的創造者..每個人都係跟緊人,,抄緊人,例如:難道我年齡比你大,你又是跟我做人嗎??

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-8 22:24 發表

你憑咩教我?
我係佢個團既就唔會話想入啦,用少少腦細胞,少少應該夠!
仲有,我唔係同緊你講,而係同緊K字頭講,你話閒事莫理,咁你又?
Moreover,係人個post又關咩事? ...
人地冇教你..係比意見...有教就一定要有學...咁你學到未???冇人逼你學 ..宜家一開始對人有意見果個又係你(PS:我係對個團有意見,冇好似你咁指名)..佢今次係冇用腦細胞,不過估唔到你冇腦細胞用,咁ge戰役團你都入??,,sorry,,我冇資格教
人",,。意見only!!!係垃圾桶入面ge野..永遠都係垃圾!

發新話題