44 123
發新話題

平帝既集合貼,有關平帝既野請係度討論,入面包含平帝既影片

[Close]
只係講你就話我地9up,而家有晒片比你地睇你地唔睇,話我地無聊,只係話我地放片上黎
錯,未睇過段片既唔該真係睇完先批評我地啦

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-11 22:30 發表
XD!~

好正!!~~~~今日城市論壇真係超超超超超X100000好睇LO!~~~

所以記得熱例靜候這片出來~~

682加油吧!~~

快啲UP上YOU TUBE!~
放左,不過開左第2個post

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-12 10:54 發表
唔好話d人專燈改個咁既ser名 引人入去玩? 你唔so佢 佢會理你? 算把la
請問你覺得我地個server名有咩問題,後面by682+GA*有問題??

引用:
原帖由 細Lin-3- 於 2009-6-12 12:59 發表
樓主:而近日亦發現好多正義人士要幫平帝,對我們放片很不滿,片中亦有包含我地既解釋,
請看完全片再決定是否幫平帝,平帝更話已經同小俊既反港女聯盟結盟
要對付我地個server,唔知係咪真架呢??

講真呀...你第一個pos ...
我點引起罵戰??我只係叫人睇晒套野先批評我地,而平帝話同小俊結盟
係平帝自己講既,你要搵人負責任,唔該搵佢

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-12 13:15 發表

平帝經常妖亂682個ser,天天都進去玩野,曹住人地玩.胡亂kick人,

好煩lo呢啲,我地作為一個玩682ser既人無非求開心姐,咁比他係度整住晒,

你都體諒下我地好wo,呢啲事天天都發生,唔講點得呢?我地玩家既唔理他們有什麼 ...
而家人地唔係攪佢SER,佢地點會明,BAN佢有咩用??出去改過名入黎再玩野一樣得
我地係無意同小俊你地嘈,係平帝自己話同你結左盟,呢D完全係佢講既,我地冇講過

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-6-12 13:38 發表

哦...原來系咁!!
佢話同我結左盟你都信得過既@@!!
等陣佢話埋你媽媽去世咁你又會唔會信呢@"@??
呢個系一個謎~__~!!
我點知呀,我點知佢幾時講真幾時講假,咁我自己會知我媽媽有冇去世
但係佢講話同你結盟既話,我真係唔知你地有冇結盟喎,我又唔識你

引用:
原帖由 windsang 於 2009-6-12 14:25 發表
反而覺得係你地同平帝結盟多過我地聯盟

佢講話同我結盟 你地信到十足十

我地講乜你都話我吾識你地

你同平帝甘fd 吾怪得人講乜都信
你覺得我地同平帝好FD??佢講到同我地誓不兩立架喎
但係唔見同你地講,佢咁講,好易令我地誤會,始終大家
唔識大家,佢話同你地結盟你地澄清完唔係咪算囉
何必大家吵咁多

引用:
原帖由 No'1 於 2009-6-12 14:29 發表

估唔到會係你口中講出黎
平帝只係黎我地SERVER攪事,你地無攪事,我地唔會亂咁針對人

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-12 15:01 發表
嗯 同條友講得多 唔通你地都變左咁a_a? 廢話少講啦
解決方法 唔好再搞個ser囉
我地唔會因為呢d人而唔開個server囉

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-12 15:06 發表
唔係叫你唔開啵 係叫你地唔好再搞關於平帝既野
玩l4d都要搞到咁煩
我都講到明佢唔入黎攪,我地就冇片post,佢入黎攪,就日
日都要佢上鏡

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-6-12 15:11 發表

steam 要改個名有幾難?
是是但但一個路人改xxxxx乜乜都可以入埋我地數?
你咁講我地冇得好講架啦,改名真係好簡單,但係佢係唔係真,真係冇人知囉
真係天知地知同佢知

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-12 15:16 發表

仲有話得事既人知,係咪他們隊伍既隊員點會唔知呢~~?
唔係佢地既人會講得出gaga比人踢,真係扮都扮唔到

引用:
原帖由 met0426 於 2009-6-12 15:49 發表

乜野叫咁中2搞事既人?
u mean is me?
如果係..你又有咩乜覺得我係中2搞事?因為平帝單野?
我諗應該係,因為根據屠殺者講,佢地個團係唔可以串人
就算比人問侯媽媽都唔可以串,只可以任人問候
(呢個唔係我講既,係個屠殺者講既,絕對唔關我事)

小狼係問你地對屠殺者係咪你地個反港女聯盟既人
小俊答係steam改名係好易,不過小狼唔滿意你地既回答
話如果真係亂改名既人,點會對你地既團既團規咁清楚同埋點會知道
佢地踢人,小俊就話,一傳十,十傳百,小狼唔滿意呢個答案,覺得冇可能唔係fd既人會知道
呢件事,大既就係咁,請問你地有冇補充

44 123
發新話題