發新話題

[Counter-Strike] ANTI-CHEATER團收人

[Close]
引用:
原帖由 kk1ww2 於 2010-5-11 14:35 發表
ANTI-CHEATER團收人~

如有興趣入團, 歡迎加我地m群: [email protected]

入團守則:
唔用外掛
有品

入團要求:
要有一定實力

本團宗旨:
ANTI-----意味"反"
CHEATER------意味"外掛"

我地係一個反外掛的團隊 ...
                                                  .

引用:
原帖由 waihong1994 於 2010-5-11 20:14 發表
強大呀!@NTI-CHEA@TER團amxx!支持!!
onj                                           .

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2010-5-12 01:11 發表
我都知會有唔少問題.......

我只係想大家可以用尼個AMXX作為BASE去做一個適合VLAN使用的防外掛AMXX~

我尼個AMXX因為少娛樂組件, 所以對開SER電腦要求比出邊DL的AMXX低D~

有時見到唔少SER都LAG下LAG下, 尼個AMXX可 ...
連射得快 = 呢個

手禁的sosad                                 .

我不正常=[                                       .

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-5-12 20:50 發表
我果次就係ak禁實射...
HLG就話BurstFire Detection
HLG誤判好高=[

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2010-5-12 23:35 發表
點解我噤極都唔夠你快ga?
你問題=[                                                  .

發新話題