發新話題

希望以下呢兩項可以實行

[Close]
引用:
原帖由 [H]Louis 於 2010-10-6 00:00 發表
以上幾位都覺得 B版有B版既特色 要加戰法 校場個D 倒不如玩新版
咁呢個區意義係邊? B版特色米一成不變 英雄不平衡囉
但係加左戰法一定更加唔平衡LOR, 我本身係又新版一開始已經轉左去玩, 但係佢改到魔水呢樣野就真係頂佢唔順

因為魔水既影響根本好大, 用番你既例子, 人地神抗左你既吹係人地技術好, 但係你再用破魔去解根本係人都做到, 配上直江, 阿松等高法傷既角色, 根本等於無腦殺法.

新版最**侮辱成份**既就係戰法, 好揀唔揀揀呢樣 硬搬入黎
反而比較可取既係佢D雷切,破防刀之類既新法球刀

引用:
原帖由 [H]Louis 於 2010-10-6 18:26 發表

你係米真係玩過新版咖. 將戰法個個set ctrl+1~9  你按完1~9 仲要按q 先入到戰法介面 再按到破魔戰法
你易為咁易破人魔水咩! 而已佢改魔水持續時間 我覺得幾多 把握開抗時間 唔似b版咁 開定魔水入會戰 出返黎 魔水 ...
鬼唔知咩, 你係米係新手區虐殺新手咖, 咁樣有幾難禁姐? 就算你手殘禁得慢, 招戰法全地圖施放沒起手沒延遲, 根本就破硬沒得避.
仲屈過太原, 太原話曬都要行埋黎先破到呀~

如果你話要改短開抗時間, 把握開抗時間, 咁同破魔戰法根本就矛盾, 你一開抗就俾人破左既話把握條毛?

而已係新版我就唔覺得改短左有幾把握開抗時間LA, 新版魔水時間得番個幾秒, 就算俾你神抗左, 塔都未返到已經沒左個抗, 米一樣死
而已佢仲要+勁多無視魔免既屈技俾D英, 開左抗同沒開可以話沒分別

不過係B版的確有改短魔水時間既空間

引用:
原帖由 [H]Louis 於 2010-10-7 18:44 發表
破硬   範圍得300  你按戰法時 人地會唔走開? 點破硬?
開抗開得準 哂人地一兩焦都仲殺到你 就係你問題啦
仲有 戰法法力 唔係經常夠40法咖
範圍有300仲唔夠? 人地走開你唔識跟住個人去禁既咩, 定係人地既移速快過你個滑鼠? 點唔破硬?
咁你個滑鼠指標範圍得個一點, 我唸你連揀英雄都有困難wo

抗就正常都係檔得一招既者, 除非對面咁白痴,同時間放落佢到
而已就算佢檔左招暈, 當佢沒抗個陣, 你d法傷既技一樣可以照出架, 曬一招就殺唔到沒抗既人係你問題wo

戰法法力 唔係經常夠40法, 咁都可以拿黎講?
咁你不如話大絕唔係成日有, 魔免唔係成日有la, 勁人唔係成日有la.
就算唔係成日有又點, 問題係有既時候屈機, 而已識玩既都會留法力, 破魔架la

引用:
原帖由 [H]Louis 於 2010-10-9 17:31 發表

紙上談兵
吹到識玩就會留法力 隊友0個?
呀, 對唔住LOR 我唔記得左你係新手區到玩既添, 隊友都係會亂咁用曬D戰法, 你岩!
吹脹, 仲係到兜
咁唔通用2邊10個玩家都係新手唔識玩 既情況黎講呀? -.-
你話係既話 咁同你講落去都沒意思

引用:
原帖由 [H]Louis 於 2010-10-9 22:37 發表

咁我想講你係高手區 可以每次都破硬魔免? 可以既話 高手區叫假的啦
都唔明你想問咩 1999, 即係每次可以放戰法都破到魔免既話反而唔係高手?.?
如果破魔都避到, 咁就唔係高手係神手LA, 等於如果爆彈沒限施法距離, 除左-6之外可以點避

發新話題