21 12
發新話題

[原創] [HOOAH]團 團隊暫時停止運作

[Close]
引用:
原帖由 marcoth 於 2010-3-13 14:54 發表
可唔可以入呀
我係新手
留底你既MSN
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

引用:
原帖由 Teddy3721 於 2010-3-24 15:03 發表
london bitch你仲係度招人
唔知Sam佢呀...
暫時收一收人先
之後日後再諗點處理呢個團
當然唔會解散
maybe 轉正版cod團
maybe 轉BC2團
maybe 轉團名
and any any any
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

本HOOAH團
將會係 Call Of Duty 7 Black Ops 重開=]"
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

啊,  路過睇咩情況了
-----
如果閣下指本團隊員使用外掛 請作出有力證據
否則所有指控作廢

閣下作指:
但如果玩wall hack既, 下次就改左名先,
唔好大大個團隊名玩wall hack. (雖然可能有D人覺得無咩所謂)

A:那你即是教唆所有團隊 的隊員可以用wall hack而改名用嗎?

雖然可能有D人覺得無咩所謂<-

A:你指邊一種人呢? 本團HOOAH絕非一個垃圾團,是一個有Team Work精神的團隊
   更加歧視用外掛的人

Anyway, 請控告本團隊員使用外掛前,煩請將證據連同帶出

你因為無證據提出
OFF TOPIC

By
[W.T.F Sn1p3R] MereK O

Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

引用:
原帖由 popup 於 2010-6-6 12:05 發表

唉, 有咩話指控作唔作廢丫,
係真又點, 係假又點? 最後你地咪又係無件事,
仲細咩, 玩埋D法庭遊戲, 如果真係咁認真既,
上次確認左有人玩WALL HACK, 你地都唔會唔聲唔聲無左件事啦.

至於你唔好屈我教唆他人用WALL HAC ...
你講咁多廢話
你講到尾 咁你有無證據話我地團呀
你唔比其他人扮我地團員咩
我個名 係正版都比出面扮唔少啦
你講咁多做咩? 講返正題仲好
一句講哂,  無證據 OFF TOPIC
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

引用:
原帖由 alanwu123 於 2010-6-12 01:20 發表

6XhzmsaSWco

如果你見到[HOOAH]Predator
你一定會話佢神手+自描+透視+防閃+防爆+冇槍後座力+全方位雷達+屈機

但我又不是外掛 WFC?
你好似無視緊我呢位London喎o.o
你咁話自己  咁我呢d叫咩o.o

你等我搞點我個cod6 再慢慢玩你地班友仔 ; )
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

21 12
發新話題