發新話題

(2.0.4.8) coop1 9 v 9 (M群 is [email protected]) #130 新增團體相

[Close]
:L daddy.. 我正板架=_=
你可吾可以up去2019呀/_\

想做spitter但係又做吾到.. d人死左又係佢地做返-,- 轉黎轉去都轉吾到

引用:
原帖由 Rm1902 於 2010-6-7 16:37 發表

哈哈個個都想做spitter
你肯定唔知9v9做c既規律,就算你死禁爛禁個mouse右鍵都未必有用
建議你玩c既同時留意一下其他c..你就會慢慢知道
但係最好笑既係d人吾識玩spitter又要死ba住個spitter吾死-,- 都吾知佢地想點=_=
同埋我覺得9 vs 9 可以轉怪如果d人ba住左d屍.. 咁講真.. 轉怪哩個function都可以講係冇用-,-

引用:
原帖由 snipper_hk 於 2010-6-7 16:53 發表
i will try to use new plugin to fix the 轉怪 problem tonit
其實admin可吾可以整多幾隻spitter.. 因為太多人用.. 有時d玩家死左..但係又比返佢地用=.=

引用:
原帖由 Rm1902 於 2010-6-7 17:01 發表

整多幾隻spitter......
後果:唔識玩既可能未出門口已經瓜左......
整多一只夠架啦
最小吾希望d人吾識玩又要ba住等其他人用吾到 =.=

引用:
原帖由 Rm1902 於 2010-6-8 02:00 發表
強烈建議果個電既價錢應由現時的$260增加至$500或以上
因為太多有錢仔電完呢個又電果個,而且無理由個電仲平過個藥包
:lol等我一間又入去電下人先

今晚想玩個時佢load晒好地地彈左-,-

d分由頭計過既-,-

ADMIN,, 明明我岩岩玩到去2XXXX幾分,做乜會去返13XXX =.=

admin你個sever真係好有問題-,-
琴日明明我d經驗值係升到去1xxxxx左右.. 但係今日去返之前咁-,- 咩事

admin我想知做乜明明我見到有位,
但係入黎入去都入吾到
次次都彈左句"connection failed after 10 retries"

好心大家吾好咁care d錢啦..
講真d錢我吾覺得有乜用
如果經驗同錢比我覺得經驗會重要過錢=.=
錢多咪比d人亂咁買炮=.=
到時咪令到做屍d人冇引=.=.
係又用炮打吾係又用炮打=.=
下下扣好多血=.= 點玩

有我喎@@ :$ :$ :$ :$ :$

引用:
原帖由 Alex4ever 於 2010-9-18 03:07 發表
我又放兩張相先
7 tony @@;P

發新話題