33 123
發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
引用:
原帖由 雞巴男 於 2010-9-14 10:13 發表
個ser d 設定唔講啦,實有人鍾意玩ge,不過場主charger真係唔係好識簡人做admin lor
成班: 0) admin, 只係識自己人調埋一邊 (想) sm街客,又鍾意開cheat對自己有利
等齊晒16人又唔肯行出safe room係度玩爆witch玩 ...
個 hunter撲佢啦 呢個admin成日叫埋自己友一隊 人地另外個隊就比人sm死
有時專登踢一個走 比佢d"FD"入隊
仲有佢成日行行下加返自己hp 以為人地睇唔到 有時明明捉左佢 佢都要整死人地俾自己走
最鐘意就人地個隊未full 就行左先 跟住到佢個隊未full 人地行就係咁爆粗罵人
技術又差成日以為自己好勁咁 係到溝女都唔肯行 成日係度嗌美寶美寶
經常性以自己係admin 以權謀私 只會做對自己有利既野
見人地隊高分d 就踢左一個入人地隊 呢個ser 既admin 同佢班"自己友" 全部都係冇品一族黎
唔信你地自己入去睇下 永遠2隊既分數都會差好多 希望場主好好咁再簡過admin 唔好再比呢班人同流合污
我係呢個場一段時間 可以話知道哂邊個有品邊個冇品
你個場其實都唔多街外既人玩(因為好多自己友) 有時更出面冇場都冇人入 因為你個場俾某d 無品admin同佢一班冇品朋友令到個場俾人標籤 場主應該好好整頓一下呢個場既無品風氣 同埋將無品admin踢走

引用:
原帖由 jasonluk 於 2010-9-28 01:41 發表

上次我同個fd入左分數高d個隊,之後個hunter撲佢啦一入場就即刻調走左我個fd,同佢對調,連續兩關都係咁囉,佢鍾意入邊隊就即刻可以入,其他人想轉隊就一定唔得,強烈建議場主更換admin ...
根本呢個人就以權謀私 似住自己係admin 橫行無忌 只做自己有利既事 人地逆佢意只有"死"

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-28 15:24 發表
我都比aps d admin同佢d"自己人"蝦過...!
佢地人多蝦人少..仲要爆晒粗...!
咩hunter ar.. peace walker ar..第二個我ar...etc
我圖都cap jor, demo都錄埋, 唔好話我屈你地呀 ...
個hunter 咪最叻唔夠人講就禁人地言/ 踢人出去 跟住成班"自己友"你一句我一句爆粗罵人
未玩過呢個場真係要入去見識下 最高分個隊/經常開咪煩住哂既 通常全部自己友 無品人黎

引用:
原帖由 siumingbb 於 2010-9-28 16:21 發表

佢無個人技術咪要靠隊友囉 不過人地都係虐待下街客 滿足下自己姐
遇到真正既 ..  大家明啦

專登踢人走呢d算小兒科啦   有個ser 明明8vs8
但係佢又開18人喎 之後佢d fd 係第17 18個入黎
係度睇左 ...
呢個hunter 經常搞埋d 小動作 成日扮哂野係d 位開個口 比隊友重生 以為人唔知
有時full 左 自己出黎比人打 又行返安全室話幫大家(自己)加hp
最離譜係我有一次係終點門口捉住左佢 佢整死我走左入去  跟住我話佢 即刻比人圍攻
至於其他都費事講喇 佢自己知自己事啦

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-9-29 18:59 發表
hunter係咁架喇..邊隊勁咪過去囉- -有次佢做tank,唔知咩事掛左機,跟住又自己加番血,仲要唔同我地講- -咪搞到屈死哂囉- -

aps衰係衰在冇做怪限制姐..咁又唔好話人地係膠ser

衰admin=膠ser??
你地咁樣講真係對個場 ...
依家唔係話佢地aps 既人勁唔勁 係佢地班自己友唔係咁勁就唔好出聲圍x 人地啦
人地行慢d 又x , 人地俾人捉左又x    佢地自己友就唔罵 人地街客就當人地冇啊媽生咁佢地人格十分有問題

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:27 發表

明白你的意思,但我相信好多 多人對抗場都有咁的情況
例如邊個場? 我之前玩開另外3.4個8v8 都唔見有咁既情況出現
我諗好少場會有admin 夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地黎滿足自己?!

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:34 發表

邊個就唔講  但aps就真係冇admin夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地的情況,hunter都冇咪,有呢d情況發生都唔係佢發起,係有咪班人  (有我份la
冇咪唔代表唔可以打字架 就算係有D事唔係佢開始發起 係你地班"自己人"發起既 佢都有份煽風點火
唔好唔記得你地係一team 你地會幫自己人係正常 但係我講既野唔只得我見 係好多街客都見過

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:41 發表

好的,咁你叫佢同你道歉la !!!
咁叫佢地開定個道歉啟事都得  我諗受害人多不勝數

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 19:42 發表
凡事就唔好對人唔對事,
冷靜D諗下先,唔係既話 一定有人不滿,
因為當中只有一d人係無辜姐,不可一概而論。
依家係講緊佢地一堆人  唔係指向某人度
佢地自己知自己事啦

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 19:49 發表
哦.....樓上咁多位都係入到APS比我SM到要走場的人........原來走左黎呢度呻.........唉.........咪做咁多小動作啦.......玩得多APS你就知同出面的唔同嫁......我地玩慣左, SM到你地....真係唔好意思.....至於HUNTER ...
你依家咩意思 你地鐘意一班朋友sm 街客以為自己好勁?  你地唔敢分開打姐 你地試下個個唔開咪睇下點  睇下你地技術先啦 剩係識跑online真係以為好犀利咁
講小動作邊夠你地admin 咁犀利   
仲有依家唔係主要話你地sm 問題 係你地人格問題呀傻仔 唔好係度懶叻回覆左先啦

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:50 發表

可唔可以講邊堆??  想知自己有冇份
咪痴埋hunter 個堆囉

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:02 發表

一班朋友一齊玩 勁既話 又話sm街客
分左隊打 叫你地行快D 又話唔好嘈 而且呢隻game係玩teamwork既
如果唔合作 唔一齊跟上個節拍 咁樣點玩 就算你地唔識玩都好 我唔介意
但你地都要聽下人地做要d咩野啦 個個都你有你 ...
我唔覺你地係教人 你教人係咪會粗口橫飛問候人老母?
有d人玩得好正常 行最尾失手比人捉左你地嘈咩?你地未試過俾人捉?
嘈完仲要係度唉唉聲 有d 新手可能唔係好識16人場
你地又要問候人老母 又要踢人出去? 你地係咪一開始就識玩呀?
仲有好多人玩得好正常 失手俾人捉左 做咩事無啦啦又比人罵 係咪自己冇俾人捉過?
你地都係打機姐 咩事又要踩人又要問候人地 你地講哂粗口x 人 人地仲要聽你地講?
如果我係唔玩呢個ser既 我使咩係度打咁多字出黎 你估我得閒無事做打出黎屈你地? 我打出黎係希望你地注意下自己人格同態度
同埋你地真係一班朋友呀 踢走d 街客俾自己友入隊

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:35 發表

abcldo111, 請問你想點玩呢?? 你當然可以發表你的心聲啦, 但係我角度黎講真係唔係問題WOR.....我都試過比人掉去弱隊, 我咪又係咁玩....都唔明有咩問題, 你又話係街客.....街客VS FRIEND底當然有距離啦......你話 ...
依家咪話左唔係一堆自己友sm 街客呢個問題 係品格既問題 但係我見你頭先打段野咁有挑釁性 咁我都循例要覆下你姐
唔係等陣又俾人攝位話我啦 你咁堅持呢個問題 你唔係諗住係呢個位拎分呀?

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 20:44 發表
唉真係多分身   
佢地全部fd 底黎等陣講多幾句又比人圍攻

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:47 發表

邊個講粗口 問候人老母?
你指個名出黎
oscar 個一堆囉 唔係最興架喇咩?
至於邊個既你地自己知自己事 你地問心冇講過呢d 說話?
你唔好諗住我講唔到邊個名就入我位
我屈你地我冇任何著數
你話論點 我依家同你辨論緊?
我依家係希望你地改善 我唔係話要指死邊個

33 123
發新話題