發新話題

決定退出黑暗火影區

[Close]
少左個傻仔的確好事,話事話個76ing都吾勁得去邊,係人都知佢無用累衰家架啦一吾夠打就留低隊友走去掛機,一係扮斷線走埸,雖然近排無入佢個埸...至於fd埸又未見到wor,反正我一係做佢隊友就比人屠到pk咁款,講真吾覺個76ing邊到勁,以前埸埸都要挽8尾,挽到勁廢,搞到我地肥吾起,又因為8尾而比人圍番村轉頭,不過你吾夠人地挽你講咩都無用架啦,傻仔R.I.P吧啦....以上既事吾多講架啦我...我吾想同班弱智仔扯上任何關係不過我依家都係多口講下架姐,不過前提你地班人講到咁有料點解無RP比我睇下,我真係吾信一個1lv既傻仔夠76ing打啵...個名又要**侮辱成份**過人...好心小小事你地班人吾好係到開貼洗頻啦,好L煩架

引用:
原帖由 羽乂 於 2014-12-2 17:52 發表
wow...分身ac出沒a_a
都話你多ac ga la..

收乜鬼人呀.....你個團全部都係fd....
唔係fd都入唔到架啦.....??????
你又知既....唔通你想入入唔到a_a
又亂甘吹花人地....耶... ...
如果人地都對你地有偏見借機說話,就講人多ac開分身**侮辱成份**9咁出post...假設全個火影區既人都對你地班人有偏見既時侯,你點睇?當然無可能,其實自己總會得罪人自己都吾知架啵...所以依家有某一個二個人數咁少既人幫個傻仔講關於你地既反話就話人地開ac分身幫自己講說話???

引用:
原帖由 76inG 於 2014-12-2 00:23 發表
  我玩得勁唔勁 好多人都知  但係你呢D咁既小人物 我真係唔識至於話我掛機 玩8尾8 PLZ POST 圖 唔好9UP OK?
無話咩小吾小人物既,吾似得你咁出名,咁多張貼都關於你,大人物,型唒啦

引用:
原帖由 76inG 於 2014-12-2 00:27 發表
我真係好想點 我點掛機點走場 點扮CUT@@ PLZ 比圖我好嗎?
平時都吾會cut圖既,又證明吾到,反正心照好了,若果你諗住自己呃自己咪算數囉....

引用:
原帖由 羽乂 於 2014-12-2 02:24 發表
又一個廢話post...
你甘多ac...呢個ac退出火影...仲有千千萬萬個你既ac...
同埋吹到網上欺凌lo...你無開po???你無份講野???
你係甘講d不附合事實既野...邊個欺凌邊個??
定係你無fd...無人幫你講野...so你覺得你比人 ...
的確佢呢個ac退火影又開新ac,不過你地近日真係似欺凌緊人多d啵,好心你地停左把臭口吧啦,自己又話勁又要同條友計較,其實比起個傻仔我覺你得你地似傻仔多d

其實你地吾理張貼吾出聲事情就解決啦,都話左你地班人個臭口停吾到,少少野都咁計較真係抵你比人煩~!人地開新ac重挽咪由佢囉,你洗吾洗開個貼通緝佢?懷疑某人1lv ac係果個傻仔就封殺佢??????不如依家起所以1LV AC都吾挽,叫版主改番5lv先入到埸!!!!!等汁粒啦火影區

話事話,呢排得你地團友同朋友係到出聲,外來人真係無理過你地架啵,其實你地講甘多野都吾會有人理你地,沉左張貼佢咪一了百了

由貼沉左佢啦,另外76ing如果你要挑釁我咪開post出貼叫我11囉~76ing你自己點解係要推高自己實力??睇你咁多次回覆,又話吾需要實力廢既人,把名想封殺新人入會啦,又講自己有幾勁,我真係好難吾信條友話你自己堅講過vlan火影區最勁啵,仲有個巴黎聖母會,你話人地屈你...佢無rp無圖無真相,得文字都好難幾屈到你,其次你地自己無圖無rp無真相,好難去話條傻仔廢呀垃圾呀之類既野...因為我依家比76ing屈係垃圾,又受到佢多次挑釁,如果我話你地係惡人多過善人我諗好合理...根本你地班人同個傻仔係到挽野,其實實際上為左自己出名d~你依家係火影區名人,公喜唒!!你地做到了!!!我受到利用了

發新話題