發新話題

可玩所有MUTATION模式的補丁下載

[Close]
唔得呀=唔放pak01_dir就玩唔到放左就用唔到scrds開場同埋開唔到

引用:
原帖由 可樂王 於 2010-4-26 22:29 發表

用~開呀= - =

去控制台度打map c1m1 xxxxxx
試過 唔放點都唔得,放左就開唔到game

map c1m1_hotel m60s 試過啦,冇m60既

引用:
原帖由 as5123 於 2010-4-26 22:41 發表

pak01_dir    2種大小 差太多了....... 我開的時候 也跟他一樣 
我係遊俠睇到佢話呢個dir係2012版,我用緊既係2014,仲話2014係得3,9,12,13先開得,我試左,9真係開到

引用:
原帖由 Ysh 於 2010-4-26 22:57 發表
已試武士刀
點解你會有英文字幕,我連字幕都冇

我武士刀唔得

引用:
原帖由 as5123 於 2010-4-26 23:03 發表

改了 steam.inf 以及 放 2.0.0.9 的pak01_dir 來替換也是沒有作用 .......
咁我地點樣玩第2d

引用:
原帖由 oriskycobe 於 2010-4-26 23:56 發表
除左temphealth 同 vip 其他都開唔到- -  (我用正版haha
唔係,你仲可以開寫實對抗同線性清道夫

引用:
原帖由 joeka 於 2010-4-27 02:18 發表

原檔案同補丁內的檔案一樣大小 都係181 KB 何來差太多?
下...原檔案成3.51mb補丁都係得180KB...

引用:
原帖由 joeka 於 2010-4-27 17:36 發表

我原檔同補丁一樣係181kb到

我用vlan主程式同終極8.0...

升左終極破解更新 (2.0.1.3 - 2.0.1.4) v2  一樣開到場!

我咩檔案都無改過...無換過...
咁低能=我都係8.0+v2 點解我開唔到架

發新話題