發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
我都比aps d admin同佢d"自己人"蝦過...!
佢地人多蝦人少..仲要爆晒粗...!
咩hunter ar.. peace walker ar..第二個我ar...etc
我圖都cap jor, demo都錄埋, 唔好話我屈你地呀

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 16:34 發表
我都幾認同你地的睇法... hunter有時又真係幾衰..成日無lala 掛機,有次重到佢做tank tim...又成日掛住打字....

aps 錯隊問題其實charger 都試緊裝d插件....  呢個唯有靠大家自律同場主醒定d la,,

至於亂禁言亂ban 人呢個問題我就真係唔多清楚... 亦冇聽過...  可能個別事件吧

admin郁d就鐘意爆粗鬧人<---hunter  佢冇咪wo... 會唔會係其他玩家???其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我

但我真的不認為呢個係膠ser   希望大家對事唔好對人吧

但至於部分admin 偏私...我諗你地講的不無道理... 始終空穴來風 未必無因,我都認同你地所講的

但點都好,我會同charger講番你地點睇,,,希望大家d街客都多d黎呢個ser 玩la,重有我真的真的唔係admin,我只係常客
wa... 估唔到有咁多人憎呢個ser d admin wor @_@ 我lum "個d人"要自我反醒下啦

[其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我]
aps d 人既實力...大家"有眼睇"啦...
如果呢個世界真係有人玩得差過佢地咁又真係抵鬧既 LOL, 不過一定唔會係我囉, 唔信可以同我打番場ga ^_^

你唔係admin唔通係場主 haha, 感覺上似格硬幫佢地講說話, 希望我feel錯啦 lol
其實你見咁多人都爆佢地d賤格行為, 就知到你d "好話"一句都唔岩用la

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-9-29 18:59 發表
hunter係咁架喇..邊隊勁咪過去囉- -有次佢做tank,唔知咩事掛左機,跟住又自己加番血,仲要唔同我地講- -咪搞到屈死哂囉- -

aps衰係衰在冇做怪限制姐..咁又唔好話人地係膠ser

衰admin=膠ser??
你地咁樣講真係對個場好唔公平...

至於有人話玩aps既人唔方勁, 咁試問,有邊個一開始已經係神手?

如果勁既話去哂打比賽喇,仲會玩aps?aps呢個場都只係整出黎for fun,勁唔勁又有乜大問題呢?所以希望大家唔好因為d人玩aps而標籤玩家質素ok?

p.s我唔係admin,只係用中立角度去睇呢單野
利益申報:我無話過佢膠ser, 唔好屈我 你指明道性好d
"所以希望大家唔好因為d人玩aps而標籤玩家質素ok?"
咁APS d人就可以因為出面d新手玩得廢就x人呀媽, good logic
同埋我無標籤過人囉
引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 19:49 發表
哦.....樓上咁多位都係入到APS比我SM到要走場的人........原來走左黎呢度呻.........唉.........咪做咁多小動作啦.......玩得多APS你就知同出面的唔同嫁......我地玩慣左, SM到你地....真係唔好意思.....至於HUNTER問題......我地會話下佢嫁喇.....各位高手...真係唔好意思.....
你係APS admin? 咁岩喇, 上次我地6frd vs你地8frd, 我地領先緊個時你地個ser無lala hang左(唔知點解呢)
之後又無開番wo, 咁一係約戰多次la!
不過今次真係請你地唔好再"chok" 怪, 多屍仔比我地, 唔係點神手都唔夠你地admin鬥

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:02 發表

一班朋友一齊玩 勁既話 又話sm街客
分左隊打 叫你地行快D 又話唔好嘈 而且呢隻game係玩teamwork既
如果唔合作 唔一齊跟上個節拍 咁樣點玩 就算你地唔識玩都好 我唔介意
但你地都要聽下人地做要d咩野啦 個個都你有你 我有我咁
跟住又有人話 你好勁咩?唔勁就唔好嘈
我睇到呢到火都黎 你地又唔識玩 教你點做 行快d
又話人地點點點 你咁不滿人地教你點玩and你咁唔中意個ser 咁你就一早唔玩啦~

我諗你講既呢個情況唔會係我身上出現囉

而家講緊d admin無品, 關個ser咩事? 你up緊乜呀....

定係你曲線話緊個ser

BTW, 做咩咁多人扮中立點知原來係"被告"

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:33 發表

如果我係admin
我早就通知左charger啦~
上次斷線既團戰 我有份睇冇份打~
仲有開場唔係admin話開就開
charger先係場主
咁我而家咪話約囉, 你急乜者
個場緊係場主開唔係admin開啦, 真係當我白痴啦你
同埋我同呀jacky3515講者, 不過如果有admin見到呢個post, 由其是Peace Walker先生, 都可以幫我通知佢,
約個時間再戰

唉真係多分身

幫助APS 各admin回憶一下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:19 發表

你睇下jacky3515 呢個人 佢仲想刻意挑釁
我都想大家唔好再嘈   希望呢個ser 真係會改善一下
其實本來大家各有各講, 係個個jacky一入黎就話比佢sm班人上黎呢度呻者...
一開始就想罵戰, 我諗你都係唔好應佢好了, 以免比佢得逞

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:22 發表

你只影粗口 又唔影埋前文
人地緊係唔會無啦啦講粗口啦~
haa, 你睇下緊張到你,
我緊係有影全文啦, 又唔係我理虧, 我demo都錄埋啦, 傻豬黎既
就係想睇你呢下反應

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:25 發表

你唔知就唔好話人緊張~
依家你係投訢緊人個ser
哈, 我唔知架, 你既行為比我感覺到係咪係囉,
可能你唔係呢, 可能你係驚唔係緊張者, who knows
BTW, 我幾時投訴人地個ser? 不嬲講緊d admin, 又係斷章取義

第一次比人話我人緣差
你唔識我我唔會怪你既
睇黎你地都只係街客

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:52 發表

哦, 明白晒喇
原來果日有人聊挑機, 點知係APS贏左所致的。。。。。。。

真的假不了, 假的真不了呢。。。。

我都未post出黎就急於歪曲事實

知你8v8 sm神手啦

希望大家自律啦
aps 某d人好心唔好再潑婦罵街啦
唔鐘意aps既玩家都唔好咁易比人激親
唔好要版主難做

引用:
原帖由 apple_W 於 2010-9-30 15:00 發表
對於近日不少玩家對本伺服管理員操守方面的問題,經本人仔細追查後確有其事,故決定即時廢除所有管理員,包括 「Hunter撲佢啦」。先在此向所有受害者及 vLan 玩家道歉,現時伺服器暫停開放,不便之處敬請原諒。

作為 APS 8V8 場主,有責任確保伺服器如常運作之餘,監察其管理員之操守,務求盡忠職守地處理本伺服日常事務,為場主分擔壓力,可惜事與願違,本人應承擔一切責任。由於無法獨立支撐伺服又缺乏人手,故需重新招募管理員,但物色人選確不容易,如閣下自問有此承擔以免同類事件,大可毛遂自薦並私下聯絡本人。
咁我作為受害者之一, 我都接受你既道歉, 你肯承擔責任都算唔話得喇good
唔似得個 Nelson Lam 咁, 咁大個人仲成個細路咁係度大吵大鬧...只懂A字膊...
場主你以後簡admin真係要小心d呀.....小心個d壞份子改過個名又黎申請做admin呀....
到時又捉隻老鼠入米缸就慘了....

發新話題