發新話題

Vlan VS 01: 占士哥~多人伺服【已更新】伺服內容 及 2.0.4.8 - 4346

[Close]
16) 本伺服已更新至 2.0.0.0 - 4106
[update by 14/2/2010]

哇,我上鏡啦= =
我係Mr.Sam

--最後都係揀左+m群..
但係send完舍入群理由先知限左20字= ="
OMG
話說,最近個ser難入左,haha 我晚晚都等左成粒鐘

引用:
原帖由 sampos 於 2010-2-19 08:32 發表
哇,我上鏡啦= =
我係Mr.Sam
好耐無同你玩過喎, SAM!

我地今次準備率先更新為: 2.0.1.0

作為大型伺服, 希望可以讓玩家儘快升級新版本

hello~~~
潛水多日番黎搵你

有新插件用呀

點先入得你個M群  想知幾時有開場

SUPPORT

伺服最新情況更新
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

占爺 幾時升4121 我等緊你

你升左自然有人跟你升

引用:
原帖由 ben20034 於 2010-3-6 03:07 發表
占爺 幾時升4121 我等緊你

你升左自然有人跟你升
已CONFIRM左 3月7日起升至 2.0.1.1 (4121) 版本.

要留意啦 !

M群守則

占士哥伺服器專屬M群 , 近來出現令人關注既問題 -- M群成員招收過度氾濫 . 此舉嚴重擾亂M群獨有氣氛環境 , 並降低成員整體質素 . 為防止M群進一步分化甚至沒落 , 占士哥 , NASH , hL , 我同其他Admin會員決定擬定一份M群守則(指引) , 一方面杜絕以上情況 , 另一方面維持M群成員高質素既表現 , 令佢得以延續下去.

由呢刻開始 , 成為 L4D2 占士哥伺服器專屬M群成員 最好具備以下條件 :

- 經常活躍 L4D2 , 尤其係 占士哥伺服器 ~ 唔一齊玩過 點了解你多啲
- 多參與M群討論  ~ 唔交流既話加入就冇意義
- 互動交流  ~ 用 Mic 啦
- 合群合作 , 有點契  ~ 多人Versus唔係你想像中咁簡單
- 有番咁上下既技術  ~ 唔明既就自己玩場 Expert COOP 先
- 有主見 , 有個性  ~ 有主見唔代表你咩嘢都岩 ; 有個性唔等於可以on 9

歡迎 女Users 加入*

你哋既加入可以令M群更多話題 !

*一樣要具備以上條件

加入方式 :

> 所有M群成員不應隨便透露M群地址 ~ 其實大家玩得多自然熟識對方 , 遲早會邀請你加入.

> 必要時需要諮詢M群成員既意見

> M群場主 - 占士哥 , 任何時候作最終決定

#1 Admin會隨機抽查M群成員既所有紀錄 , 除資深成員外 , 如發現長時間Offline/保持沉默狀態/冇玩L4D2(特別係占士個SER.) , 將被踢出M群予不作通知.

#2 絕不容許惡意針對M群內之任何人士 , 如有即踢

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-3-6 12:46 發表

已CONFIRM左 3月7日起升至 2.0.1.1 (4121) 版本.

要留意啦 !
3月7號幾多點

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-3-6 23:56 發表
占士哥伺服器專屬M群 , 近黎出現令人值得關注既問題 -- M群成員招收過度氾濫 , 嚴重擾亂M群獨有氣氛環境 , 並降低成員整體質素 , 亦防止M群進一步分化甚至沒落 . 因此 , 占士 , NASH , hL , 我同其他Admin會員決定擬 ...
由此可見,占士哥個M群好多色中餓鬼,
如果唔係又點會加多句歡迎女user加入呢

引用:
原帖由 sampos 於 2010-3-7 00:51 發表

由此可見,占士哥個M群好多色中餓鬼,
如果唔係又點會加多句歡迎女user加入呢
咁我地又唔係唔歡迎男玩家…你咁唸…好膚淺=]

發新話題