發新話題

做咩踢我出暗黑團呀??(非抱怨)

[Close]
好押韻

靈感E家野話黎就黎
  κissbabyゞ

引用:
原帖由 κissbabyゞ 於 2012-4-11 23:45 發表
走場暗黑團 個個都甘嫩
走場暗黑團 成班廢團員

有天份有天份
  κissbabyゞ

其實咩叫RC 真係無知一問

暗黑團 同 藍天團比 差好遠!_!
我有個朋友入左暗黑...
考都唔洗考就入左大家可想然之個團強定不強!!

引用:
原帖由 ╭★Ins. 於 2012-4-12 00:38 發表
暗黑團 同 藍天團比 差好遠!_!
我有個朋友入左暗黑...
考都唔洗考就入左大家可想然之個團強定不強!!
強團...乜人都入得真係笑

比人屈到咁,我真係要說下話
弟1:我走場?當時的我我都認GE,系新手的時候有誰走走場呢?2:山vlan?我玩到現在跟本未叫過團員山vlan走場<請不要屈!
3:打團請槍?暗黑開始就由數個fd開團的!
4:炮人?炮力我都自認一般的,因為唔知係咪同現實生活的關係!但我現在已不炮了
5:你系地rc掛機唔關我事,當時已有好多位團員跟我說武神好垃_,連老鼠仔都話要踢左你!當一個團長我好文主,咁多位團員都話要踢左你,我好難道唔踢!
6:你已多次反暗黑!你話有5fd想同我地打友e,ok我接左,但你跟我說你唔打,但最後完左場之後先知你系對邊<?怪唔得我果場一直說對邊似mh,果時我己好火!
你還叫你fd私抵下開個光明團出來反暗黑,我已對你好傷心!
7:我係踢左你 但我無抽你水,只係踢出團時我就想起晒你對我做過的事!只係要踢左你條垃_
8:你呀哥一直都比我屠到走場!仲要唔用團ac,難道你叫唔到佢用團ac嗎?好啦,屠完你呀哥,就咀炮話我垃圾,我已怕了!

最後我都說下收生問題!
當年的我,我念住我都好垃圾,系vlan上一定個個都比我更強同埋一個團人多就係強!但可惜!原來不是!so有人入團 跟本我唔會考的,直入!但最後原來我法各,我暗黑d團員真係好垃_,但右唔用唔想踢晒佢地搞到好多人唔開心,so暗黑先有金日!

加上我唔係d咩好羸的人,

創造 新暗黑

回復 53# 的帖子

你唔好狗吠啦
你話人狗吹
唔好話你膠吹
你D資料係哂圖啦
最有得話??
如果係咁咁多人扮你
姐係你個團有問題先啦
明顯係你團_頭

其實武神你開咁多分身ac,
我早已知,只是不想題起你當年作的行為
創造 新暗黑

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:13 發表
比人屈到咁,我真係要說下話
弟1:我走場?當時的我我都認GE,系新手的時候有誰走走場呢?2:山vlan?我玩到現在跟本未叫過團員山vlan走場
解釋姐係借口
我係你就解團 開個新團仲好
重新收番有品勁人入黎好過啦

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:22 發表
武神有幾多分身啊?
咁我又係唔係武神啊
乜你都話武神
好威威

如來暗黑有品定意是什麼?

我去RC同族長講
佢同我講/45 唔走埸但無心打就係有品.?_?
對面暗黑狂要求45 re
係到無心認戰.
死cp手上已經3次
食20至30乒十幾分鍾忘記了
咁技術暗黑真係不太相信了. 如果他真正技術是這樣暗黑真係廢.
他團長說45無走埸.無心認戰唔算無品wo
你無心認戰=35有什麼分別?
咁樣打落去真係好無隱
咁我一開波有人45唔re 全隊友無心認戰 算不算有品呢
6級45 同6級5打1   咁樣做例子..打橫黎講..
最要6級5打1你認真打..
嘩跟本打橫黎講

回復 57# 的帖子

算啦-__
人地唔支持佢就話人分身嫁啦=.=
暗黑經常話人用分身你睇下之前D嘈貼囉
我明明正身都話我分身-,-
真係_頭

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:22 發表
一口講哂
呢家有幾多個武神你數哂出黎
唔好一陣又話 全部都係武神
自己團無品又唔認
你呢家隻小馬真係無品到HIHI

發新話題