發新話題

做咩踢我出暗黑團呀??(非抱怨)

[Close]
引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:22 發表
其實武神你開咁多分身ac,
我早已知,只是不想題起你當年作的行為
有排你解釋
慢慢同你玩

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=524844&extra=page%3D1

做乜會有我份呢張圖,走入黎偷睇我沖涼影我相?

其實武神佢一直都系我地個團到的!
只是分身rc姐,入來做25仔
創造 新暗黑

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:31 發表
其實武神佢一直都系我地個團到的!
只是分身rc姐,入來做25仔
你自己個RC無設定遊客不能進啊
任何人都可以入,武神本身個AC都可以入
洗鬼分身咩,亂咁話人地
做團長都傻下傻下
DSE就溫書啦

引用:
原帖由 奇異〞草♂ 於 2012-4-12 01:32 發表

你自己個RC無設定遊客不能進啊
任何人都可以入,武神本身個AC都可以入
洗鬼分身咩,亂咁話人地
做團長都傻下傻下
DSE就溫書啦
其實你仲係想炮的話,
我可以直接跟你說,我認輸,只求暗黑長傳在vlan做番個細細的街場團
創造 新暗黑

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:37 發表
其實你仲係想炮的話,
我可以直接跟你說,我認輸,只求暗黑長傳在vlan做番個細細的街場團
講真我由7點半砲到呢家1點40分
等你出現
講真我可以砲到今晚5點半
岩岩好睇完波

你地團好地地 行得正企得正 有咩驚我抽 有咩驚我砲先?
你地要出名,我可以幫你宣傳,唔洗多謝我

回復 61# 的帖子

十卜支持玩死暗黑.^^   

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=524877&highlight=
睇下暗黑幾受歡迎

回復 65# 的帖子

我要你連街埸都無得玩見你1次踢你1次廢西^^

引用:
原帖由 奇異〞草♂ 於 2012-4-12 01:38 發表

講真我由7點半砲到呢家1點40分
等你出現
講真我可以砲到今晚5點半
岩岩好睇完波

你地團好地地 行得正企得正 有咩驚我抽 有咩驚我砲先?
你地要出名,我可以幫你宣傳,唔洗多謝我
...
謝啦,自問炮力雞,不夠炮王串!
怪就怪自己系新手ser收人,咁新手ser係多品,呢樣我已認輸晒
創造 新暗黑

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 01:41 發表
謝啦,自問炮力雞,不夠炮王串!
怪就怪自己系新手ser收人,咁新手ser係多品,呢樣我已認輸晒
你地輸哂又點,講真我只係要合理解釋
點解可以未開波就串77
我英都未選就砲定先
好似真係...VLAN暗黑化?

一句我火軍 真係嚇到我J縮

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 66# 的帖子

其實佢講得岩。
你行得正,企得正,一定唔會冇啦啦有人抽你水。

你又唔見我地D路人搵團黎抽水?如果你冇水既,我地點抽都抽唔到。

你有屎既,點指抽水?抽埋屎tim

聽我講啦,團長開post解釋

引用:
原帖由 QuiteFunny. 於 2012-4-12 01:44 發表
其實佢講得岩。
你行得正,企得正,一定唔會冇啦啦有人抽你水。

你又唔見我地D路人搵團黎抽水?如果你冇水既,我地點抽都抽唔到。

你有屎既,點指抽水?抽埋屎tim

聽我講啦,團長開post解釋 ...
全VLAN咁多團
點解一定要抽暗黑水?
求解釋

我覺得暗黑團好影衰 vlan
係vlan團隊既恥辱

我覺得暗黑團好影衰 vlan
係vlan團隊既恥辱

發新話題