發新話題

我依加正式同john道歉(請管理員移除此帖,謝謝)

[Close]
引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-2 14:36 發表
開掛開到你咁天真,我真係第一次見
估唔到你仲係到嘈 mh m到可以自動偵測我都係第一次見
你仲未解釋俾我聽 你做咩開bug圖?
就算rp可以搵bug 我有冇好似佢咁全圖呀 {用下腦啦}
bug圖哥 請繼續引笑 我想睇下你點開bug圖挽巨魔

John34已經證實開掛,重屈人開bug圖,今次你百詞莫辯啦,證據確實,等gg

引用:
原帖由 john34 於 2013-3-2 15:08 發表

估唔到你仲係到吠 mh m到可以自動偵測我都係第一次見
你仲未解釋俾我聽 你做咩開bug圖?
就算rp可以搵bug 我有冇好似佢咁全圖呀 {用下腦啦}
bug圖哥 請繼續吠 我想睇下你點開bug圖挽巨魔 :funk ...
係咪想我再PM多一次931?

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-2 15:43 發表
John34已經證實開掛,重屈人開bug圖,今次你百詞莫辯啦,證據確實,等gg
wow 得一個人話rp可以見到mh 都證據確實 wow {我無mh你點見到?}
高手 你有證據證明你唔係bug圖未?
你答唔到我D問題係到扯開話題話我開掛 個個都話無{得一個人話RP可以見到MH 呢D叫證據確實 WOW}
自我中心真係自我中心 笑緊
ML開BUG圖 如今證據確實 你百詞莫辨啦 等GG啦 {笑死};P

你地團都唔係幾好風氣咋wo
連團長都昆人
2月17 講到3月2 半個月仲想遲幾耐 ?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2013-3-2 15:48 發表

係咪想我再PM多一次931?
抱歉 又大火左 不過面對如此強大既證據{笑死}
我不得不誠認 我不敵如此強大既證據{ML開BUG圖既證據已經個個都知 }{佢仲話人格保證

mh同bug圖有分別係 bug圖係用地圖中的程式去全圖 例如-mm mh係外掛程式

引用:
原帖由 妖精的光耀 於 2013-3-2 16:42 發表
mh同bug圖有分別係 bug圖係用地圖中的程式去全圖 例如-mm
mh係作弊程式
補充 :

開bug圖而達至mh既應該係rp係睇到既

而用mh外掛程式既  rp應該係睇唔到既

唔通我一下就搵到個黃色?
其他乜都見唔到?

小小既一個黃色就足以證明mh
未免太過可笑

另外你既技術還跟我有一段距離
可能你系因唔服輸既情況下 話我外掛吧

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2013-3-2 16:32 發表
連團長都昆人

http://edmund-home.no-ip.org:1005/%E9%80%86%E5 ...
千鳥冰冰似潛水

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2013-3-2 16:32 發表
連團長都昆人

http://edmund-home.no-ip.org:1005/%E9%80%86%E5 ...
小寶勁

另外
果段rp
我以其他人的視角
一樣見到黃色
那還是不是我的問題?

可能你未曾輸過
卻接受不了輸給我的現實
想安慰自己
才找出這如此可笑的證據吧

同你講多都哂氣,連bug同外掛都分唔到既人,正係識吹水,又鐘意屈人開bug圖,我都無言了

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-2 17:29 發表
同你講多都哂氣,連bug同外掛都分唔到既人,正係識吹水,又鐘意屈人開bug圖,我都無言了
...
答埋d咁無謂既野
睇番條rp先講野啦

輸左咁多場都吾洗屈我mh架

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-2 17:29 發表
唔洗同d 風氣敗壞 既xx 講道理了

台服菁英 ad carry

發新話題