發新話題

[影片] CS小王子 教你如何神估位、神CP、神吉 高調使用高科技

[Close]
我話過要Post你果個呢!唔記得啦?睇名會有印象伸手
引用:
原帖由 cs王子 於 2014-11-26 02:56 發表
如果冇記錯,你應該係風魔。
我開mh見你神捉我隊友,
見我紅血黑位神閃吊地吉我
save左replay就放上來,唔好淨係cut片
比大家睇下你有幾神
開完mh扮正義之師捉我mh,你都算好野。 ...

直接講出黎,我一視同仁,睇翻RP乜都知
引用:
原帖由 KYYiu 於 2014-11-25 22:03 發表
樓主你個邊都好似有MH

我竟然暴露機密資料,求指教:Q
引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-11-25 14:33 發表

其實唔難

引用:
原帖由 CKH霸氣興 於 2014-11-26 07:35 發表
我竟然暴露機密資料,求指教
https://www.youtube.com/playlist?list=LLdnVw14_loM2hjdcLbKy_9A

你LIKE左29條片, 有7條係五月天...

講咁多一視同仁又7又9咁 咁你果場咩英?

睇翻RP乜都知,咁你唔放rp上來?

樓主似係比人屠爆跟住惱羞成怒

引用:
原帖由 stevenss99 於 2014-11-26 19:00 發表
其實係我果隊比人屠爆,對面幾個mh
樓主醒目仔呀,淨係cut片唔放replay
唔想比人踢爆佢自己都係mh,繼續扮正義
放replay上來啦,一叫佢放replay就潛水

我今日先知道我發現左新大陸好耐
引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-11-26 13:38 發表

https://www.youtube.com/playlist?list=LLdnVw14_loM2hjdcLbKy_9A

你LIKE左29條片, 有7條係五月天...

CS小王子唔好靜喺識穿墻、透視、神估位因為長期使用高科技,不經思考,智商會低幾萬倍,包括另到你唔識MH 黎2個字【
CS王子 MH.w3g][
quote]原帖由 cs王子 於 2014-11-26 17:21 發表
講咁多一視同仁又7又9咁 咁你果場咩英?

睇翻RP乜都知,咁你唔放rp上來? [/quote]

是咁的那啦居然被你發現新大陸
引用:
原帖由 stevenss99 於 2014-11-26 19:00 發表

哇好驚,唔該CS小王子,翻幼稚園學習下A-N,同埋你個名最重要記得問老師黎句話
CS王子 MH.w3g點解
;P
引用:
原帖由 cs王子 於 2014-11-26 23:41 發表
其實係我果隊比人屠爆,對面幾個mh
樓主醒目仔呀,淨係cut片唔放replay
唔想比人踢爆佢自己都係mh,繼續扮正義
放replay上來啦,一叫佢放replay就潛水

引用:
原帖由 CKH霸氣興 於 2014-11-27 07:35 發表
哇好驚,唔該CS小王子,翻幼稚園學習下A-N,同埋你個名最重要記得問老師黎句話
CS王子 MH.w3g點解;P
開完mh扮無事仲惡人先告狀

一早有人po過啦
7171小飛豬做野未

RP到搵翻出黎啦
引用:
原帖由 cs王子 於 2014-11-27 14:01 發表
開完mh扮無事仲惡人先告狀

發新話題