34 123
發新話題

[影片] CS小王子 教你如何神估位、神CP、神吉 高調使用高科技

[Close]

CS小王子 教你如何神估位、神CP、神吉 高調使用高科技

全場領略如何喺05Ser用高科技而高調全場領略人如其名,CS小王子
全場領略原來CS玩家咁勁挽信長:Q:Q:Q:Q
全場領略何為估位、何為神CP、神吉:Q:Q:Q
指教,我唔會話比人你高科技,___,豬狗不如
你終有一日惡有惡報,若然未到,只系時辰未到;P;P;P;P

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

DON 97

引用:
原帖由 SpaWN★ 於 2014-11-25 08:50 發表
你D字整到五顏六色真係ON 9得黎又好7
好同意你見解

Btw 條cs都真系幾mh
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

搵鬼睇咩 我老花睇唔到
、我願意做你的稻草人,一直靜候,直到被你拋棄:-#

人地估位咋你識咩   
D字睇到我眼花

樓主
鐘意五月天

Where can you find?
引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-11-25 13:14 發表
樓主
鐘意五月天

引用:
原帖由 CKH霸氣興 於 2014-11-25 13:58 發表
Where can you find?
其實唔難

見到七彩字果斷片都MISS過唔睇

單純想復你一句 慳番啖氣啦 MH又唔係第一日既事

樓主你個邊都好似有MH

引用:
原帖由 ゞWizarD_- 於 2014-11-25 19:08 發表
見到七彩字果斷片都MISS過唔睇

單純想復你一句 慳番啖氣啦 MH又唔係第一日既事
我覺得七彩繽周字幾好睇
好過全部紅字最大粗體

其實樓主最大問題唔係七彩字
係D符號 + 句子會唔會太可愛

吾系甘挽牙:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q
惡有惡報,若然未到,只系時辰未到;P;P;P;P;P;P;P;P

我上個月捉左四件紅圈,到依家7171都未處理
只能說佢好有性格
果幾fd依家重好逍遙自在咁開mh屠街

如果冇記錯,你應該係風魔。
我開mh見你神捉我隊友,
見我紅血黑位神閃吊地吉我
save左replay就放上來,唔好淨係cut片
比大家睇下你有幾神
開完mh扮正義之師捉我mh,你都算好野。

MH 大戰
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

好睇

希望有大戰睇

34 123
發新話題