發新話題

[完成] 聯賽: ._. vs 星海

[Close]
引用:
原帖由 HaNG_@@ 於 2010-11-6 12:13 發表
貴團好心搵個眼睛好少少既出黎約戰啦
貴團好心搵個中文好少少既出黎約戰啦 :@ :@ :@

我想問下你邊度話9點打得?
既然你話轉左今日9點打 咁就9點等 唔洗講咁多

SMu.: 你比個時間來 我地你地

我睇哂全個POST睇唔到貴團約戰人話過9點打

引用:
原帖由 HaNG_@@ 於 2010-11-6 12:19 發表
我想問下你邊度話9點打得?
既然你話轉左今日9點打 咁就9點等 唔洗講咁多
唔好拉開話題
我問緊你
你地係咪話時間就我地!!
我答左5點打 你地話唔打得
咁係唔係叫做就我地?
係貴團約戰分子唔識中文 定係我唔識中文需要去勞改^__^?

引用:
原帖由 HaNG_@@ 於 2010-11-6 12:19 發表
我睇哂全個POST睇唔到貴團約戰人話過9點打
貴團話3點9點打得
咁我地決定9點打 未回覆 唔可以嗎
選擇題A B C
我簡C 未答題 就=唔可以答C?._.? 

你又洗乜咁汁著?? 我地E加剩係星期6 5點-8點打唔到
留言果時係佢SOR忽左
但係從你D睇野方面 真係有待改善

引用:
原帖由 _Jimmy 於 2010-11-6 12:22 發表

貴團話3點9點打得
咁我地決定9點打 未回覆 唔可以嗎
選擇題A B C
我簡C 未答題 就=唔可以答C?._.? 
喂 大佬 你屈機啦 我點夠你玩姐??
你D理論又真係幾掂喎

引用:
原帖由 HaNG_@@ 於 2010-11-6 12:22 發表
你又洗乜咁汁著?? 我地E加剩係星期6 5點-8點打唔到
留言果時係佢SOR忽左
但係從你D睇野方面 真係有待改善
唔好意思
唔該你回憶一下 果陣你話我地團係文盲既果個MOMENT
我問貴團邊段時間真係確實打得既 你既回覆”就話我地團係文盲”
你自已話 貴團自已話任何時間都可以就我地  點知5點係唔可以 ”姐係邊位係文盲呢”
咁ed 係唔係叫就我地啦
錯就要認 打就企定 明知有D時間係唔可以應戰既
點解唔直接講 邊段時間打得邊段時間唔打得
係咪係論壇度 打時間就我地
就好似好大方咁 任何時間都可以應該 以為咁就可以型d

你未答9點打得 咁你又要留言話轉左9點打
都唔知你想點既
咁9點打得 咁就9點等吧
我唔想同個___嘈

引用:
原帖由 HaNG_@@ 於 2010-11-6 12:26 發表
你未答9點打得 咁你又要留言話轉左9點打
都唔知你想點既
咁9點打得 咁就9點等吧
我唔想同個___嘈
真係唔知邊個想嘈先
潦人者_ <--自已填上去
文盲<--???

拿 姐係咁 我團員就話 時間我地就你地
咁你地仲話時間你地比 咁你是否文盲?
但我地係有SOR忽 冇表明5點-8點唔打得
咁係另一回事 咁你文盲係公認的

引用:
原帖由 HaNG_@@ 於 2010-11-6 12:30 發表
拿 姐係咁 我團員就話 時間我地就你地
咁你地仲話時間你地比 咁你是否文盲?
但我地係有SOR忽 冇表明5點-8點唔打得
咁係另一回事 咁你文盲係公認的 ...
如果公認係得你或者你D朋友既話
你中文水平真係好高
定係你個世界人物 只有你一位? 
毒男毒上腦?
你肯認你地有SOR忽啦? 你叫我地俾時間 我只係問清楚你
貴團有冇D時間係唔打得 叫你確實回答 你就叫我文盲?.? GD
之後我約時間 約5點 果然貴團係有D時間唔打得 點知係度扮大方就時間
ENDING? 你自已加埋落去啦 文盲? 似係你啵^^

得啦   你win左
9點等吧 我要出街

引用:
原帖由 HaNG_@@ 於 2010-11-6 12:35 發表
得啦   你win左
9點等吧 我要出街
知錯就認啦錯都唔認  仲扮清高 nice

發新話題