發新話題

[完成] 聯賽: ._. vs 星海

[Close]
???????????? 似GG

似...~我想搵人頂JIM既但係..

唔打了...待評

.............. 講真  如果._.唔係咁炮都無咩野的 星海d人似nice ==

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2010-11-6 22:54 發表
.............. 講真  如果._.唔係咁炮都無咩野的 星海d人似nice ==
事出突然都無計。
網吧問題 連唔到線
趕到既時間 已經係10點對手要用e招黎勝利
便由佢吧
NICE 就唔會約戰時話人文盲啦 唔該你諗清楚先講野啦

約戰失敗的2種情況的處理安排

1、 雙方/單方完全沒有在帖內回覆報到
處理:判雙方/單方負,假如是單方,請不戰而勝的團隊於帖內回覆說明。

2、 雙方有報到,但在約戰限期內達成不到比賽時間共識
處理:會由系統硬性分配時間,如雙方/單方沒有於比賽時間報到,則判雙/單負。
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

對手失約的處理安排

1、雙方/單方於約定時間30分鐘內沒有出現
處理:失約隊伍會被判負。準時一方/雙方請於帖內回覆,以表明團隊已經報到,以作日後查證。
酌情情況:假如準時隊伍同意跟失約隊伍重賽或改時,可以自行於比賽時限之前重新上載rp。決定權在準時隊伍。

6. 約實時間之後,必須在帖內發表,由雙方回帖以作確認。
例子1: 隊伍a回覆: 已約實第1場於星期6晚上6點開始 第2場跟接第1場開始;隊伍b回覆: 已確認
例子2: 隊伍a回覆: 已約實第1場於星期5晚上8點開始 第2場於星期6晚上8點開始;隊伍b回覆: 已確認

請問我地有冇回帖話已確認時間?!

笑左 y個._.團可以咁好笑
我追左post 你話已轉左9點打.
自己係9點又失約 e加係到賴 必須在帖內發表,由雙方回帖以作確認。

._.團搵你做約戰人真係悲哀

睇admin頭 如果admin覺得對面冇約實9點打既 咪再約囉..

客觀的講團隊: ._.回應等人去網吧已經係俾左個意識星海係接受左那個時候比賽

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 LuLu仔 於 2010-11-7 11:30 發表
笑左 y個._.團可以咁好笑
我追左post 你話已轉左9點打.
自己係9點又失約 e加係到賴 必須在帖內發表,由雙方回帖以作確認。
請問邊度話轉左9點打 唔該俾証據

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-11-7 12:13 發表
客觀的講團隊: ._.回應等人去網吧已經係俾左個意識星海係接受左那個時候比賽
佢地要求9點打 我地盡量就去網吧應戰
網吧連線問題 失敗 我團都無計。 咁個意識 係盡量去接受 何況我團更沒有確實係post入面確實應戰時間
星海團要求9點 應戰,我地團個個時間未齊人不能應戰都無計 約戰唔係要雙方都同意嗎  何況9點時間係雙方都未約實。

如果要咁樣判輸的  請自便

引用:
原帖由 _Jimmy 於 2010-11-6 12:22 發表

貴團話3點9點打得
咁我地決定9點打 未回覆 唔可以嗎
選擇題A B C
我簡C 未答題 就=唔可以答C?._.? 
:o:o:o:o:o

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-11-7 12:31 發表

:o:o:o:o:o
貴團話3點9點打得
咁我地決定9點打 未回覆:o:o:o:o:o:o 唔可以嗎
選擇題A B C
我簡C 未答題 就=唔可以答C?._.? 

@@唔通人地問你問題果陣 你只係諗緊想簡個個答案 但未回答 就當你已經決定左個個答案?
更何況 之後的帖 更加沒有確實9點可以應戰
只係hang_@@單方面在自我安慰話9點對戰。

有點自相矛盾喔 手足
姐係你明唔明咩叫決定左?
之後9點你地又話去緊網吧 @.@

發新話題