發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]

回復 93# 的帖子

講你老母  LAG你老母   漲你老母
渡辺麻友 神推

回復 93# 的帖子

你強盜可以出黎幾多次呀?  三次好嗎?
仲有得你一個人食強盜?

爬完文支持最後的月牙 實力唔=道理 佢用盡自己全力VS不公平既強權
私心唔支持封POST 帶動下人流

回復 89# 的帖子

宇喜一技 用起強盜到 你可以用幾多次?      唔一定用係強盜  騎兵2隻都夠你彈game啦
鳥居三技反傷 用起強盜到 你又可以用幾多次?  唔一定強盜先lag...就咁比多兵都lag
同果D 直江大 同 山王大 邊招技比較容易出呀?     如果你係泉都9扔大既  你win

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:09 發表
我只系想講 出咩技比較容易LAG機姐
宇喜一技 用起強盜到 你可以用幾多次?
鳥居三技反傷 用起強盜到 你又可以用幾多次?
同果D 直江大 同 山王大 邊招技比較容易出呀? ...
我只系想講宇喜一技點都用得多過直江大同山王大囉
加上個重點都係係個LAG到 一次LAG唔當LAG?

回復 93# 的帖子

仲有山王大同直江大可以唔點人就可以開呀
宇喜一技 要點人開...仲要好多個目標先可以LAG
鳥居三技反傷 又系要好多個目標先可以LAG
明唔明我想講咩?

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:13 發表
你強盜可以出黎幾多次呀?  三次好嗎?
仲有得你一個人食強盜?
= =下~講緊技會lag~強兵出3次~但對面軍識出總掛~會出兵掛~都有分身大掛~要唔要咁樣計埋

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 18:08 發表
哇哇哇 一刀團咁多分身AC既

食住花生等版主做野先
團多人就比人話分身ac多
you win

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:16 發表
仲有山王大同直江大可以唔點人就可以開呀
宇喜一技 要點人開...仲要好多個目標先可以LAG
鳥居三技反傷 又系要好多個目標先可以LAG
明唔明我想講咩? ...
唔明~求解釋~lag幾多次都係lag~時間長久~同次數多小~但lag始終都係會lag

引用:
原帖由 明天是公本 於 2014-5-27 18:10 發表
你個團小人姐  唔係丫  人都無出黎嘈?   無料扮4條?
等我睇下先
No.團隊名稱隊長名稱人數登記日期級別團版團分
[/td]
1UnifiedˇDrunKard℡-302012-04-01高級團進入31712

13一刀‧斷牙sam8cat8162011-05-07高級團進入8543

30一刀‧連牙囧峰少囧122011-07-15高級團進入5249

66一刀‧空牙×FaNtAsTiC62011-12-31正式團1327

回復 103# 的帖子

睇你老母   .....................我睇唔到野丫
渡辺麻友 神推

回復 97# 的帖子

宇喜一技用起騎兵2隻 你知唔知有機率先會彈? 唔系100%會彈好嗎?
鳥居三技反傷多兵會都lag? 心諗 多兵 你指咩兵先? 仲要系近戰喎 你仲要頂到個傷先可以LAG機
禁左直江大同山王大 你出係溫泉做咩野呢? 你照出 我下場踢你呀

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 18:19 發表

等我睇下先

No.
團隊名稱隊長名稱人數登記日期級別團版團分1UnifiedˇDrunKard℡-302012-04-01高級團進入31712

13一刀‧斷牙sam8cat8162011-05-07高級團進入8543

30一刀‧連牙囧峰少囧122011-07-15高級團進入524 ...
我地係無料~但唔知點解仲係絕信團第1~人係冇乜嫁啦~死淨幾個~但都仲企得住啵~人多唔一定係好事~貴精不貴多

引用:
原帖由 明天是公本 於 2014-5-27 18:21 發表
睇你老母   .....................我睇唔到野丫
你眼殘我唔怪你

3個團多我地4個人好威威 可惜vLan每個團最多得30個人

團分就算啦 唉 無謂踩到你咁盡

回復 102# 的帖子

姐系無強盜 你可以點整LAG人呀
山王大同直江大 咪比較容易囉 所以想禁囉

發新話題