發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]

回復 105# 的帖子

宇喜一技用起騎兵2隻 你知唔知有機率先會彈? 唔系100%會彈好嗎?  4lv比較高
ok?
鳥居三技反傷多兵會都lag? 心諗 多兵 你指咩兵先? 仲要系近戰喎 你仲要頂到個傷先可以LAG機  :lag機都係lag幾秒..  都係lag啦
禁左直江大同山王大 你出係溫泉做咩野呢? 你照出 我下場踢你呀 ~ 我都唔知你禁...你岩岩係講咩技lag ma....我先對號炸

回復 107# 的帖子

其實你系咪想玩人多姐?
我地原本好多人 因為要番工,出國讀書
唔想麻煩我地先退團

回復 107# 的帖子

喂   我睇唔到野唔比?    家間你第一好威威咩?
渡辺麻友 神推

回復 110# 的帖子

4LV比較高?  你又知高? 佢都無講到明幾多機率彈第二隻到
你都頂唔到個傷害邊會LAG機呀
唔禁山王大同直江大 你開係溫泉咁無聊?

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:26 發表
其實你系咪想玩人多姐?
唔想麻煩我地先退團
其實你系咪想玩人多姐?
我地原本夠有另一個團 之後解散左姐
咁又點計? 出國讀書又點? 我夠係加拿大讀大學

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:26 發表
其實你系咪想玩人多姐?
唔想麻煩我地先退團
多人又點~絕信都係5打5~最多比你出5個人~比你個團100個又可以點?
你意思人多可以蝦人小?

引用:
原帖由 明天是公本 於 2014-5-27 18:26 發表
喂   我睇唔到野唔比?    家間你第一好威威咩?
又無話唔比 威過你地少少咁啦

回復 114# 的帖子

哈哈?  想講之前呀? 我都系由一個團 之後解散左姐 咁岩呀@@
你原本咩團呀@@ 我好想知呀@@
出國讀書又點? 人地想認真讀書呀 邊似得你咁得閒系到回PO呀

回復 115# 的帖子

系呀 多人又點 多人咪可以玩團練囉
(你意思人多可以蝦人小?) 無呀...只系想選D人 比你玩下咁姐

回復 113# 的帖子

4LV比較高?  你又知高? 佢都無講到明幾多機率彈第二隻到   玩左咁耐點都估到掛  你都可以試下
你都頂唔到個傷害邊會LAG機呀...咁你win囉~o~  
唔禁山王大同直江大 你開係溫泉咁無聊?    真係咁無聊架.... 9開大技...

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:31 發表
哈哈?  想講之前呀? 我都系由一個團 之後解散左姐 咁岩呀@@
你原本咩團呀@@ 我好想知呀@@
出國讀書又點? 人地想認真讀書呀 邊似得你咁得閒系到回PO呀 ...
見你咁想知 話你知囉 Superior團
俾埋個link你又點話 http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1337

想認真讀書無用既 有料就有料 無料就無料 無計啦 D功課咁易做 當然得閒上尼抽你地水啦

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:34 發表
系呀 多人又點 多人咪可以玩團練囉
(你意思人多可以蝦人小?) 無呀...只系想選D人 比你玩下咁姐
咁你團出左咩猛人@@講黎聽下~

回復 119# 的帖子

洗鬼試咩 玩左咁多場009都知呀 一暗位就彈唔到呀 唔通你咁得閒睇住兩隻兵彈黎彈去咩

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 18:36 發表

見你咁想知 話你知囉 Superior團
俾埋個link你又點話 http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1337

想認真讀書無用既 有料就有料 無料就無料 無計啦 D功課咁易做 當然得閒上尼抽你地水啦 ...
咩團黎嫁
未聽過喎
食得嫁????

引用:
原帖由 草帽.D.路飛 於 2014-5-27 18:39 發表

咩團黎嫁
未聽過喎
食得嫁????
食得嫁~仲好好味添~

發新話題